1/4 anonim válasza:
Egyik legjobb slice of life anime .
A 3.ik évada is egyenlőre hozza a szintet az első 2vel , mit mondjak még ?
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,bár én a mangát olvastam. De az anime is nagyon jó eddig, szerencsére nem tér el a mangától :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem rohadt jó. Sok dolgot megtudhatunk hogyan is készülnek a mi fantasztikus mangáink. Meg amúgy is nagyon bírom, egyszerűen nem tudok leállni vele :D alig bírtam ki a nyarat is amikor megtudtam, hogy a 3. már októberben jön :D (mondjuk kiszámítható volt, és gondoltam, de azért na :D)
És, hogy őszinte legyek, veri a Bleach+Narutot csak így egymagában. Én több érzelmet és izgalmat érzek a nézésekor, mint annak a kettőnek.. (én nem bírom)
4/4 anonim válasza:
A Death Note-ot nem mulja felül, de még így is az egyik legjobb anime. A rajzolás remek, ahogy a történet és a kivitelezés is. A részletességről nem is beszélve. A karakterek egyéniségeinek kidolgozottsága meg csak a hab a tortán. Plussz pont, hogy semmi sincsen eltúlozva, és poénokból is jófélék vannak. Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!