Szerintetek melyik a legszebben megrajzolt anime? Ma'rmint a szereplo''k e's a ha'tte'r na meg a mozga's kidolgoza'sra gondolok
Heló!
Másodpercenként 5 centiméter, valamint A vándorló palota. Számomra ezek a legjobbak.
Szerintem a .hack//Beyond The World -nek az a részei amikor játékon belül vannak , bár lehet csak én vagyok oda ezért a cgi-ért . Az animében a való életes részek kicsit gyengék,de bent valami baromi szép.
Még 720p ben is baromi jó , de hangsúlyoznám csak a játék része : http://www.youtube.com/watch?v=cE-Wk8806Uw
A Black Rock Shooternek nagyon tetszik a grafikája :3
meg még talán az FMA-nak és a Kuroko no Basuke-nak :))
Az újabbak közül szinte mindegyiké jó, ha jól emlékszem /mert csak az 1.részt láttam/ a Dantalian no Shoka és a Gosick-é elég szép volt. Nekem még a Kimi to Boku és a Boku wa Tomodachi ga Sukunai!-é tetszett.
És a Hakuouki is megérdemli a helyét itt.
van még x+1 de most ezek ugrottak be.
FMA,Soul Eater,Kore wa Zobie Desuka?,Hellsing OVA,Higurashi-,Umineko no Naku Koro Ni
Számomra ezek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!