Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én érzem úgy hogy a...

Csak én érzem úgy hogy a Dragon Ball teljesen lekoppintotta a Narutót?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nézni néhány hónapja a Dragon Ballt mert egy haverom azt mondta hogy messze mindenidők legnagyobb animéje, de nekem eléggé Naruto koppintásnak tűnik

A harcok meg a teknikák meg mikor átváltozik a srác majommá nah az tisztára a kilencfarkú rókát juttatta az eszembe, na meg sokat kajál és narancs szerkója van (meg később elvileg még szőke haja is lesz mint Narutónak mondjuk ott még nem járok)...

Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz (mondjuk Naruto tízszer jobb szerintem) de lehetne kicsit eredetibb...

Egyedül én érzem így?

2012. nov. 28. 15:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ember azt vágod hogy vagy 30évvel előbb volt Dragon Ball mind naruto ?

Dragon Ball manga : Published: Nov 20, 1984 to May 23, 1995

Naruto manga : Published: Sep 21, 1999 to ?

Tehát rég végetért a DB mire a narutot egyátalán elkezdték .

Mielőtt írsz valamit gondolkodj .

Amúgy mit vársz ? mind a 2 sablonos tömeg shounen .. nevárd hogy mindenben egyedi legyen.

2012. nov. 28. 15:50
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
A Naruto koppintotta a Dragon Ballt.
2012. nov. 28. 16:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
úristen rég röhögtem ilyen jót, köszönöm XDDDDDDDDDDD
2012. nov. 28. 16:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt bizony kicsit benézted :) A Dragon Ball jóval előbb volt(ez amúgy a grafikáján is látszik,nem tűnt fel?)

Szerintem a Naruto sem koppintotta a DB-t,egyszerűen csak néhány dolog,amit Te hasonlónak vélsz jobban feltűnik,miközben nézed,mint a különbségek.Egyébként történetileg teljesen más a kettő,ha pedig a felépítését nézzük,akkor az animék fele ilyen.

Összegezve:egyik sem koppintás,és legközelebb kicsit gondold át a dolgokat,mielőtt kérdezel ;)

2012. nov. 28. 18:09
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A Dragon Ball előbb volt.

Amúgy Kishimoto állítólag merített egy kicsit a Dragon Ball-ból, ihletet kapott tőle, de nem másolta le a teljes történetet!

2012. nov. 29. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Hali. Természetesen a DB volt hamarább és a Naruto ha nem is teljesen, de azért valamiben hasonlit a DB-re, elsösorban az átalakulások.

De volna egy észrevételem: hogy is hivják az 5farkut, a majomkirályt?.........segitekek SON GOKU nak, ez most véletlen, vagy emléket állit a Dragon Ballnak ?

2012. nov. 30. 09:18
 7/19 A kérdező kommentje:

lol bocs srácok nem vagyok egy nagy animefan úgyhogy lécci ne haragudjatok rám az e téren való tájékozatlanságomért

# 4: esküszöm nem :O kajak aszittem szándékosan van régies hangulatú grafikája, mint a One Piecenek - ami ha jól tudom még most is fut (nem nagyon követem számon mivel vagy 5 rész után dobtam)

amúgy ha tudtok Narutóhoz hasonló harcolós sorozatokat akk' szívesen fogadok minden ajánlást (kivéve a Bleacht amit már rengetegen ajánlottak kb azzal hogy "olyasmi mint a Naruto csak jobb" de nekem speciál nem jött be és nem is találtam hasonlónak, nem úgy mint a DBt)

2012. nov. 30. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok nagy animerajongó,de az Inuyasha az jó.Meg a Ghost in the shell-t is szeretem.

Ha esetleg kicsit elvontabbat szeretnél,akkor Hellsing:

[link]

2012. dec. 1. 10:04
 9/19 KoNaN ***** válasza:
A Brave 10 is király meg a Katekyo Hitman Reborn, de ne feledkezzünk meg a Trigunról se :D. 99-84=15 gyerekek... ne duplázzunk...
2012. dec. 4. 13:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Hellsing-nek inkább a Remake és folytatás Ovaja jó , a sorozat gyenge lett , de az Ultimate EPIC.
2012. dec. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!