Csak én érzem úgy hogy a Dragon Ball teljesen lekoppintotta a Narutót?
Elkezdtem nézni néhány hónapja a Dragon Ballt mert egy haverom azt mondta hogy messze mindenidők legnagyobb animéje, de nekem eléggé Naruto koppintásnak tűnik
A harcok meg a teknikák meg mikor átváltozik a srác majommá nah az tisztára a kilencfarkú rókát juttatta az eszembe, na meg sokat kajál és narancs szerkója van (meg később elvileg még szőke haja is lesz mint Narutónak mondjuk ott még nem járok)...
Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz (mondjuk Naruto tízszer jobb szerintem) de lehetne kicsit eredetibb...
Egyedül én érzem így?
"a One Piecenek - ami ha jól tudom még most is fut (nem nagyon követem számon mivel vagy 5 rész után dobtam) "
nem mondod? én is úgy jártam, hogy a one piecet 10részt sem láttam, de dobtam évekre mert lassan indult, aztán pár év után elkezdtem valamiért megnézni még pár részt ami le volt töltve de már dobtam, és nem tudtam leállni, olyan jó lett párszor tíz rész után, szerintem kezd el te is folytatni nem bánod meg.
Én is egyébként , első részeket olyan 2007ben néztem meg első 30részt , utánna dobtam mert unalmasnak tűnt , viszont késöbb 2010 nyarán elkezdtem nézni 400-tól és egészjónak találtam , grafikailag is sokkal szebb lett és másban is jobb .
Szeintem egyértelmű hogy a mangája mindent visz és az animéjét is a Naruto , Bleach ,Ft meg egyéb sablonshounenek elé tenném.
Najó...
Életemben nem röhögtem még ilyen jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!