A Shiki című animének van második évadja?
Figyelt kérdés
Mert már láttam az eddigi 22 részt és a végéből nagyon úgy látszik, hogy lesz folytatása.2012. nov. 24. 14:47
1/8 anonim válasza:
Pedig nincs , szerintem is a végét nagyon elbaszták , amúgy meg 1 lezárt történet , a manga is itt fejeződik be.
2/8 anonim válasza:
Nincs,mindösze hülyén lett vége sajna! :S
3/8 anonim válasza:
jah nincs..nekem tetszett a vége..:P
4/8 anonim válasza:
Nagyon jó volt a vége!!!
Mirôl beszéltek társaim!? XD
Nagyon-nagyon jó anime!
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom van egy 2 vagy 3 részes OVA-ja.
Amúgy, szerintem is jó lett vége, mást képzeltem, de nem lett rossz ez sem :p
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kár hogy nincs szerintem még simán folytathatták volna.:( Az OVA-nak meg utána nézek.:)
2012. nov. 28. 14:24
7/8 anonim válasza:
Ja egy kicsit elvarratlanul lett vége, de folytatni nem tudnák mert mindenki meghalt:P
DE egyébként szerintem is világ legjobbja:D
8/8 pentekakos válasza:
szerintem is jó vége lett. :D amúgy meg a kissé befejezetlensége csak fokozza azt a hatást amit az író akar kelteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!