Mi a véleményetek, hogy rajzolok? .
Ha nem másolod, akkor jó, ha viszont azt teszed,(azért a nagyja az, ha jól látom) korodhoz képest ez is jó, bár ha rajzsuliba mész, próbálj saját ötletekkel gazdagítani rajzokat. Először én is másolok, majd a kezem és a szemem megjegyzi, így később is le tudom rajzolni, de nem szokásom ugyan azokat lerajzolni, mindig keverem és a végén nagyon jól kijön.
A színes képeid jobbak, a sima grafit rajzosokban, sok a munka, árnyékolás, kihangsúlyozás stb.
Ha továbbra is ragaszkodsz a grafitokhoz, azt ajánlom, próbáld, meg, hogy egy lepedőt a két szélén felakasztasz, és az árnyékolást és a repedéseket csinálod, szóval tónusozol, így is úgyis tanulni fogjátok, de ha előbb tudod az se baj :)
Mondjuk, én nem töltöttem fel a képeimet, szóval pofázhatok is, lehet, hogy csak bunkónak tűnök.
Gyakorolj szorgalmasan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!