Naruto mangát olvas itt valaki? De aki nem annak is érdekel a véleménye.
Arra lennék kíváncsi, hogy ki kivel fog összejönni. Persze vannak sejtéseim, de ezekben egyáltalán nem vagyok biztos. Kíváncsi vagyok, hogy végül Sasuke annyira gonosz lesz-e hogy Sakura kiábrándul belőle és beleszeret a Narutoba, vagy Sasuke újra jó lesz és rájön, hogy szereti Sakurát és összejönnek. Bár szerintem a második és Naruto pedig beleszeret a Hinataba és összejönnek.
Ezen kívül van egy olyan érzésem, hogy Temari és Sikamaru és összejönnek mert sokszor piszkálják egymást. Talán még Neji és Tenten akik összeillenek. És valószínűleg Ino is összejön majd valamelyik fiúval. :)
Nektek mi a véleményetek? Aki olvassa a mangát kiderült már valami?:)
A szinkron szerintem is nagyon rossz :SS Az első Naruto részt, amit láttam, még a Tv-ben néztem, és csak véletlenül kapcsoltam oda, de lehet, hogy pont a hang miatt, nagyon nem tetszett és eldöntöttem, hogy ezt az animét én aztán soha nem fogom megnézni, akárki, akármit is mond. Azóta a Naruto a kedvencem xDD
Hogy a kérdésre is válaszoljak...én nem olvasom a mangát (még), de nem hiszem, hogy lesz benne szerelmi szál.
De megértelek :D Egy darabig én is reménykedtem hogy Sasuke és Sakura majd összejön. Most már azt remélem, hogy (és ne szóljatok le miatta, tudom, hogy a Naruto nem BL, de álmodozni csak szabad, nem? xP) Sasuke Narutoval jön össze a végén. :DD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!