Mi a kedvenc idézetetek? Miből van?
Természetesen bármiből jöhet (film,sorozat,anime,könyv) a lényege, hogy mellékeljétek miből idéztetek. Hosszúsága nem lényeges, többet is írhattok, de mellőzük az "ez f*sza, királyság, még egyszer stb" idézeteket.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Idézetre fel! :D
A leghalkabb suttogás is áthallik akár seregeken, ha az igazat mondja.
A tolmács c. film
Vannak dolgok, amelyeket megállítani, és vannak dolgok, melyeket siettetni nem lehet.
Fekete István
Ha szingli vagy, boldog párokat látsz
Ha van valakid, akkor boldog szingliket
De ha iszol rendesen, akkor mindkettőt k*rvára leszarod!
Fiú: na mi van, tetszem ? ;)
Lány: ?? .. nem.
Fiú: akkor mért lájkoltad be az összes képem ?:$
Lány: Mert még mindig jobb azt olvasni , hogy 'Nem tetszik',mint azt h 'Tetszik' :DD'
-Devils Never Cry
-I see... Maybe somewhere out there, even a Devil May Cry when he loses a loved one, don't you think?
-Maybe...
Ezt akárhányszor meglátom/hallom mindig azok az izgalmak jutnak eszembe, mint mikor először.
Hát... kedvencem nincsen mert mindig váltogatom de felsorolhatok néhányat:
"Nem baj ha eltéveszted szem elől az utat az a lényeg hogy a célodat nehogy szem elől veszítsd"- Blue exorcist
"Rájöttem miért tévedtem el, nem azért, mert nem volt nálam térkép azért, mert nem volt úticélom"- Méz és lóhere
"Mindig azt hittem hogy muszáj megküzdeni az élet hullámaival bármekkorák is, de talán mégsem olyan nagy őrültség sodródni velük amíg előre visznek"- Nana
"Csak azok az emberek válhatnak főszereplőkké akikből hiányzik valami"- Shugo chara
"Egyszer föl kell ébredned az álmaidból, mert az álmok melyekből nem ébredsz fel szomorúvá válnak"- Air
"Élj a mának, de várd a holnapot és ne felejts el mosolyogni"- Blood+
"Amikor a rab madarak bölcsebbé válnak megpróbálják a csőrükkel kinyitni a kalitkát, nem adják fel mert újra repülni akarnak"- Naruto
"-Kérdezhetek valamit Mi lesz a hóból ha elolvad? -Természetesen víz. -Nem nyert, tavasz lesz belőle"- Fruits basket
"Én nem vagyok sem az igazság, sem pedig a gonosz mellett, én a magam pártján vagyok"-Tsubasa chronicle
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogy az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég"- Bleach
^^ Elképesztő ugye? Még olyan animékben is találni szép idézetet amik igazából hülyeségek, de ezekhez is szemfülesnek kell lenni hogy észrevedd. Remélem tetszett! ^^
Egy kockás inges fickó mellém furakodott, és tetőtől talpig végigmért.
-Meghívhatlak egy italra, kis szívem?
Hátrafordultam, és megragadtam Jason kezét. - Foglalt. Bocs.
Újabb piros pont, hogy magammal cipeltem a srácot. A fickó végignézett Jasonon, mint óriás a törpefikuszon.
- És nem volna kedved lecserélni egy nagyobbra?
- A kicsik praktikusabbak - feleltem hulla komoly képpel. - Térdelve éppen kézre esnek.
Laurell K. Hamilton: Anita Blake/Sápadt Hold/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!