Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a kedvenc idézetetek?...

Mi a kedvenc idézetetek? Miből van?

Figyelt kérdés

Természetesen bármiből jöhet (film,sorozat,anime,könyv) a lényege, hogy mellékeljétek miből idéztetek. Hosszúsága nem lényeges, többet is írhattok, de mellőzük az "ez f*sza, királyság, még egyszer stb" idézeteket.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

Idézetre fel! :D

2012. okt. 28. 22:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A leghalkabb suttogás is áthallik akár seregeken, ha az igazat mondja.

A tolmács c. film

Vannak dolgok, amelyeket megállítani, és vannak dolgok, melyeket siettetni nem lehet.

Fekete István

2012. okt. 29. 19:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
"Hermész madara a nevem.Engedelmes úgy lettem hogy szárnyaimat elnyeltem."Hellsing
2012. okt. 29. 22:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
"Nem attól halunk meg, ha kivégeznek minket, hanem attól, ha szertefoszlanak álmaink."Ezel-bosszú mindhalálig
2012. okt. 30. 19:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
"Nem értem a világ egyenletét ,az álom és a valóság osztását,nem értem miért billennek meg a dolgok,miért borulnak fel,tűnnek el,miért nem tartja meg az ígéreteit az élet" No és én című könyvből volt ez az idézet :)
2012. okt. 30. 21:21
 15/24 anonim ***** válasza:
A Szerelem itt táncol és lehet minket kér fel pont. Nembaj ha belehalsz GYönyörű ez a harc!!
2012. okt. 31. 10:56
 16/24 anonim ***** válasza:
51%

Ha szingli vagy, boldog párokat látsz

Ha van valakid, akkor boldog szingliket

De ha iszol rendesen, akkor mindkettőt k*rvára leszarod!

2012. okt. 31. 11:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Fiú: na mi van, tetszem ? ;)

Lány: ?? .. nem.

Fiú: akkor mért lájkoltad be az összes képem ?:$

Lány: Mert még mindig jobb azt olvasni , hogy 'Nem tetszik',mint azt h 'Tetszik' :DD'

2012. okt. 31. 17:35
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

-Devils Never Cry

-I see... Maybe somewhere out there, even a Devil May Cry when he loses a loved one, don't you think?

-Maybe...

Ezt akárhányszor meglátom/hallom mindig azok az izgalmak jutnak eszembe, mint mikor először.

2012. okt. 31. 19:39
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát... kedvencem nincsen mert mindig váltogatom de felsorolhatok néhányat:

"Nem baj ha eltéveszted szem elől az utat az a lényeg hogy a célodat nehogy szem elől veszítsd"- Blue exorcist

"Rájöttem miért tévedtem el, nem azért, mert nem volt nálam térkép azért, mert nem volt úticélom"- Méz és lóhere

"Mindig azt hittem hogy muszáj megküzdeni az élet hullámaival bármekkorák is, de talán mégsem olyan nagy őrültség sodródni velük amíg előre visznek"- Nana

"Csak azok az emberek válhatnak főszereplőkké akikből hiányzik valami"- Shugo chara

"Egyszer föl kell ébredned az álmaidból, mert az álmok melyekből nem ébredsz fel szomorúvá válnak"- Air

"Élj a mának, de várd a holnapot és ne felejts el mosolyogni"- Blood+

"Amikor a rab madarak bölcsebbé válnak megpróbálják a csőrükkel kinyitni a kalitkát, nem adják fel mert újra repülni akarnak"- Naruto

"-Kérdezhetek valamit Mi lesz a hóból ha elolvad? -Természetesen víz. -Nem nyert, tavasz lesz belőle"- Fruits basket

"Én nem vagyok sem az igazság, sem pedig a gonosz mellett, én a magam pártján vagyok"-Tsubasa chronicle

"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogy az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég"- Bleach

^^ Elképesztő ugye? Még olyan animékben is találni szép idézetet amik igazából hülyeségek, de ezekhez is szemfülesnek kell lenni hogy észrevedd. Remélem tetszett! ^^

2012. nov. 10. 17:29
 20/24 Kiva válasza:

Egy kockás inges fickó mellém furakodott, és tetőtől talpig végigmért.

-Meghívhatlak egy italra, kis szívem?

Hátrafordultam, és megragadtam Jason kezét. - Foglalt. Bocs.

Újabb piros pont, hogy magammal cipeltem a srácot. A fickó végignézett Jasonon, mint óriás a törpefikuszon.

- És nem volna kedved lecserélni egy nagyobbra?

- A kicsik praktikusabbak - feleltem hulla komoly képpel. - Térdelve éppen kézre esnek.

Laurell K. Hamilton: Anita Blake/Sápadt Hold/

2012. nov. 14. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!