Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sok képet látok ezzel kapcsola...

GreyandLokyfangirl kérdése:

Sok képet látok ezzel kapcsolatban. Igaz lesz?

Figyelt kérdés
Sok képet látok azzal kapcs.-ban hogy a fairy tailben valakit eltemetnek ( mindenki feketében van és sír Levi-chan ordít /gongolom a fájdalomtól/ és annyi az utsó képkocka hogy Gray megvigasztalja Lucy-t de olyanok terjengenek az interneten, hogy Lucy hal meg vagy Gray... mert az utsó képkockát nem rakják be...rem. értitek miről beszélek... és remélem nem PONT ők halnak meg...:'( de pl Erzát nem is láttam a vidiben se Makaróv mestert..ez kicsit furi... :OO :// légyszi aki tud valamit az írjon engem ez már nagyon aggaszt, h nem tudom ki fog meghalni... előre is köszi!!

2012. okt. 23. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez a mostani részekben van? Mert kb. 50 része nem követem az eseményeket,de a 41. rész elején vagy egy hasonló jelenet(Erzá-val),de valójában nem hal meg.

Ha nem erre gondoltál akkor nem tom.

2012. okt. 23. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam :D ott Erza nem hal meg :DD se senki xDDD én már a 153. részénél tartok...de remélem azért senki SZÁMOMRA komolyabb szereplő nem hal meg...xD
2012. okt. 23. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de neked a mániád hogy ilyen hülyeségeket találsz ki ?

Olvasd a mangát , egy hasonló volt , mikor flashbackben Lisanna temetése volt , de késöbb kiderült hogy miért.

2012. okt. 24. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Javaslom a történet helyes értelmezését. Tippem szerint ez Erza temetése, ami nem történik meg, mert Gérard megmenti Erzat, cserébe a saját emlékei elvesznek.

Amiket később visszanyer.

Illetve de, elvileg sejthető, hogy lesz valami gáz, mivel a narrátor jó ideje nem Lucy, hanem Levi, tehát nem Lucy éli át az eseményeket, hanem Levi. Ez mindenképpen figyelemre méltó! Ő pedig mikor sebhelyes arccal visszaemlékezik, bizony említi, hogy "ő is, akit szerettem", szóval lesz halál. Vagyis remélem, hogy ez is bravúrosan ki lesz kerülve :D

2012. okt. 24. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:
3/4 te szoktál intrenetezni?? itt értem a facebook-ra... ._."
2012. okt. 24. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem Natsu hal meg vagy valaki fontos, muhahahahahaha!
2012. okt. 25. 07:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a főhős meghalna de amúgy is megjelenik és ő fogja a sírról lerúgni a csokrot....^^
2012. okt. 28. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Főhős is halhat meg .. lásd Ichigo (igaz ő felkelt utánna) Vagy Kei a Gantzból már 1sőrészben meghalt.
2012. okt. 28. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:

A történet valódi főhőse inkább Lucy (ha figyelitek, mennyire központi szerepe van annak ellenére, hogy max közép kategóriás). Nem véletlenül van kiélezve a dolog a csillagmágusokra és valami nem stimmel Layla (Lucy anyja) halálának időpontjával sem, mivel egybe esik a sárkányok eltűnésével.

A főhős kiiktatás pedig elképzelhető lásd SPOILER VESZÉLY!!

Death Note, ahol előbb L, majd a végén Light is meghal, illetve bár az animéből nem derül ki, de végül MisaMisa is.

SPOILER VESZÉL VÉGE!

2012. okt. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!