Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok jó animéket?

Sára.Anna kérdése:

Tudtok jó animéket?

Figyelt kérdés

Az a kérésem írjatok olyan animéket amik nektek tetszenek.

OK?

2012. okt. 21. 14:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 14, látom a személyeskedés megy és nem a Code Geassre gondoltam, mert az jó is meg elég ismert is, hanem a másikra. Az hogy neked valami nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy rossz is.
2012. okt. 23. 09:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Hányszor akarjátok feltenni még ezt a kérdést? -.-"" Nem hiszem el hogy nem vagytok képesek a keresőbe beírni, vagy megnézni a régebbi ugyanilyen kérdéseket,mert aztán sokkal egyszerűbb kiírni újra minthogy elolvasni egy régit mi?! Egyébként meg amit a sao-ra mondtatok..szerintem is el lett b*szva, és bár az eleje jó volt és végignéztem, azért elégé elcseszték a végét..de egy csomó embernek így is tetszett, és a bleach-re meg a shakugan no sanára is egy csomóan azt mondják hogy húú de jó, meg a legkirályabb, de én akár hányszor kezdtem el valahogy mindig meguntam és igen szerintem a bleach egy sz*r, és még a sao is jobban tetszett..nah mindenesetre a lényeg hogy könyörgöm ne írjátok már mindig ki ezt a szar kérdést mert már baromira idegesítő!!
2013. febr. 1. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
ittis kihagyyák a mirai nikkit.. :C
2013. szept. 1. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
most miért baj, ha felteszik a kérdést? xdd ha nem tették volna fel, ennyien, akkor most nekem kéne egy ugyanilyen kérdést feltennem már megint, de így csak rákeresek, és kiadja. Nem értem mi itt a probléma. Minél több kérdés, annál több válasz, minél több válasz, annál több anime. :3
2016. márc. 7. 18:58
 15/17 Jucus125 válasza:

Szerintem :

Sword Art Online, Highschool of the Dead, Mirai Nikki, Attack on titan, Fullmetal alchemist, Toradora, Tokyo Ghoul, Kill la Kill, Noragami, Princess Lover

Kicsit nyálasabb csöpögősebb (de jó) animék:

Kamisama Hajimemashita

Ao Haru Ride

Hotarubi no mori e

Remélem hasznos lesz számpdra :)

2016. ápr. 19. 20:47
 16/17 Dina0518 válasza:

Diabolik Lovers

Inuyasha

Vampire Knight(nincs 3.evad)

Kilary

Death Note(film+anime)

Tobb nm jut eszembe...;)

2016. aug. 1. 19:08
 17/17 anonim válasza:

Naruto/Naruto Shippuuden

Bungou stray dogs

Code Geass

Jojo bizarree adventure a

Bleach

Bakugan

Beyblade

One piece

Attack on Titan

Boku no Hero Academy

Higurashi no Naku koro mi

Death Note

Death Parade

Parasyte

Fullmetal Alchemist brotherhood

Assasination classroom

Dragon Ball Z

Yu yu Hakusho

D'gray Man

Deadman Wonderland

Fairy tail

Highschool DxD

Pokémon

2021. jan. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!