Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, miért van mostanában...

Animések, miért van mostanában ilyen sok felhypolt anime?

Figyelt kérdés

SPOILER VESZÉLY!

Gondolok itt a most futó SAO-ra , aminek a története egyátalán nem logikus és több sebből vérzik.

Vagy a Tavalyi Ao No Exorcist , ami 1 sima tömeg shounen volt .

Vagy a Guilty Crown-ra ami baromi jól kezdődödtt de nagyon elcseszték:S

Vagy a Madoka Magicára , amin WTF fejjel néztem hogy ez 8.80 malon?

Igen mostanában alig látni mesterművet , legutóbbi a Steins;Gate amire emlékszem hogy mindenki szerette , bár nemis csoda , nagyon jól összerakott story.

Nem tudom , most a sao hype megy szóval erről kérdeznék , egész élvezhető anime annak ellenére hogy ahogy említettem nem logikus a story , de sokkal jobb lett volna ha normálisan kivitelezték volna , nem helyette beraknak 2 fanservice részt azt csókolom .

Persze ízlések és pofonok , de pl a szerintem egy Bakuman , vagy most futó Ucchu Kyoudai sokkal élvezhetőbb .Meg ugyan , ha összehasólíto a SAO-t egy másik seinen-el hol van ez egy Code Geass vagy Monster szinttől ?

Nem kritizálni akarok senkit és azokat akarom megérteni akik hypolták ezeket az animéket!

2012. okt. 20. 01:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát egyrészt veled értek, de számomra mondjuk az Ao egy nagyon jó anime, és nem hinném túlhypoltnak, viszont a többi...

A SAO meg hát összességében, nem egy rossz anime lenne, ha nem lenne ennyire hypolt. De én se szeretem, sok hibája van, de nem hinném, hogy ennek az volt a célja, hogy ezeket felülmúlja.

Ahogy mondtad több sebből vérzik, és ezt nagyon észre lehet venni. A műfajokat nagyon megkeverték, egyikben teljesen nyugis shoujo, a másikban harcolnak (már ha azt annak lehet nevezni). De én mostani helyzet szerint 4/10 az értékelés.

Én annyira nem bírom a seineneket, bár azokat is előszeretettel nézek, ha azok jók. Mondjuk a SAO-ba jól belefogtam. ^^" Az Uchuu-t nem nézem,mert nem tetszenek a karakterek, a CG-t meg egyszer még az animés életem elején kezdtem, akkor meg nem fogott meg.

A Steins;Gate-el meg most szemezek, főleg, hogy most van AA-nak is teljes vidis kiadása.

A Bakuman. meg egy nagyon jó, harcok nélkül is felülmúlja a shouneneket.

És végül, hogy azért megértsd, miért is van (szerintem) túlhypolva a SAO: Az alaptörténet jó, egy mmorpg amit sokan szeretnek az egész világon, egy tényleg jó téma. Vannak benne harcok (ha minimálisan is de vannak), és a fanservice, ami elmaradhatatlan, ugye? Továbba a kivett vér helyett a játékokban lévő röpködő kockák, ami inkább azt sugallja, hogy az egész lágyabb, gyerekeknek szól. Ezzel ellentétben a sok halál, ami a nézőknek mi? nem érdekli, nem főszereplő, nem drámai, semmi, nem érzi át a helyzetet. Neten ezért rossz bárki megnézhet bármit kor nélkül..

Ami meg valóban hiba, nagyon hajaz a shounenre, a seinentől meg baromi távol van, valamint amit írtam shoujo, slice os life részek is benne vannak. Mintha összegyúrnál szép színeket, és egy fosbarnát kapsz. Összességében ez a SAO.

Röviden hívd fosnak :DD

Bocsi a regényért x)

2012. okt. 20. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Röviden, a SAO-t sok nagyon kocka is szereti, aki egész nap mmorpg-zik, nőt még sosem látott és ebben az Animeben a főszereplő a legjobb a játékban, amik ők is szeretnének lenni és még nője is van, jó hogy a sok kocka felhypolja.

Amúgy szerintem nem rossz anime, csak nem kell sokat elvárni tőle, amikor megnézel 1-1 részt elvárás nélkül, akkor egész jó is tud lenni.

Az viszont igaz, hogy a Bakuman harcok nélkül is bealázza, mert az egy nagyon érdekes anime.

2012. okt. 20. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Én se azt mondom hogy rossz , mert az alaptörténete nem az , sőt ha normálisn megcsinálták volna és nem ahogy mondtad összekevernek mindent .. szóval hol abba az egyediség hogy mindenből 1 kicsit belerakunk ?

Az első felét így 14.részig nagyon összecsapták , a 14.rész meg az értelmetlenség legalja volt. 15.rész úgyahogy tetszett , de nálamis 4/10en áll :| Pedig szeretem az mmorpg-s storykat a .hacket is imádtam .. hamár mmorpg legyen benne harc ..Itt viszont mutattak 3részente 1 harcot , azt is 3-4percre és elég béna volt .. kb kardal hadonászás ami skillmiatt "világítt" pirosan.

Ahogy vettem észre aa-n is a fórumozók közt csak 5-10 olyan ember van aki kritikusan nézrá , a többi fanboy nem látja a fától az erdőt..

2012. okt. 20. 11:51
 4/4 XTiger ***** válasza:

Ezt most úgy mondtad mint hogy ha neked lenne igazad, és a többi ember meg vak.

Nem tudom miért zavar ha sok embernek tetszik neked meg nem, irigy vagy rájuk?

Szerintem hadd döntse el mindenki neki mi tetszik, én is láttam olyan animéket, ami nem tetszett, de sokan meg istenítették őket, ezért csinálnak sok féle animét, hogy mindenki találjon magának megfelelőt.

Nem beszólni akartam, és a kérdésed is kulturált volt, csak ez az utolsó mondatod hogy " a többi fanboy nem látja a fától az erdőt " húzos volt, mindenkinek meg van a saját véleményük, van akiknek egyezik, van akiknek nem.

2013. ápr. 3. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!