Nektek mi a kedvenc Animetek?
Bazzeg már megint te, 72%-os??? Tedd már meg, hogy nem oltod le minden animés kérdésnél a SAO-t! Mindenkinek más tetszik fogd már fel, és felőlünk erősködhetsz, hogy szerinted ezért meg ezért sz.r, akkor is szeretni fogjuk, mert nem érdekel, hogy más mit mond! Remélem legközelebb megkíméled magad a fáradtságtól, ezzel el is köszöntem!
Kérdező! :D
Nekem abszolút a D.gray-man a 1#kedvenc animém. Imádom. Eléggé válogatós vagyok, nagyon odafigyelek a sztorikra, és ebben nagyon jó a történet. Ugyan ez van a Fullmetal Alchemist-el, és a No.6 -al.:)
Figyelj, nem azért szidom mert a kedvenced, még az is lehet hogy jó, de ha a cgire nem fordítanak kellő mennyiségű pénzt, az meglátszik. Mindig nagyot akarnak alkotni vele és a végeredmény rettenetesen béna lesz. Szerintem ha rajzolták volna azt is, akkor sokkal jobb lenne.
Az ajánlásokat pedig meglesem.
Te nem kifejtetted, hanem győzködted, hogy milyen sz.r meg, hogy még nem látott igényes animét. Nézd csak vissza.;)
Kérdező: A No.6-ot csak akkor nézd meg ha nem tartasz a shounen ai-tól, mert egy vékonyka kis szál van benne... De ha ilyen kategóriákban leled örömöd, biztos vagyok bene, hogy tetszene neked a Pandora Hearts meg a Macross Frontier is.:)
1.
Hetalia
Elôszôr is Nem középsulisokról szól, ami ritkának számít.
Másodszor: Lehet belôle tanulni. A más országok kúltúráját és történelmét (de a mién is benne van :)).
Harmadszor van benne: Moe, Tsundere (2 is) és Yandere.
4: Országok megszemélyesítése??? Mekkora ötlet!
5: Jó képûek. ^^
6: A karakterek közötti kapcsolat már fel ér a Shounen Ai mûfajba (ami a kedvencem)
Szóval a 6 pont mutatja ki, hogy miért is lett kedvenc *elolvad*
Egyetértek az előző hozzászólóval: HETALIA!!
Egyszerűen zseniális mű. Egyedi ötlet, jó karakterek, vicces jelenetek, egy kis töri tanulás, mi kell még? :) Szóval nekem egyértelműen ez az első, de azért leírom a top 5-öt.
1.: Hetalia (mindkét évad)
2.: Bleach
3.: Kuroshitsuji
4.: Fullmetal Alchemist (mindkét verzió)
5.: Jigoku Shoujo/Hell Girl/Pokoli lány (mindhárom évad)
Na, szóval nekem ez lenne a top öt, de akkor is: HETALIA FOREVER!! *.* :)
Ja és plusz még pár ok a Hetalia-ra:
- shounen-ai, ha beleképzeled (ami ebben nem olyan nehéz)
- nem nagyon hosszú
- láthatod benne Hungry-chant serpenyővel hadonászni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!