A Dragon Ball GT jó?
Figyelt kérdés
Azt hallottam h nagyon rossz. Igaz ez?2012. okt. 13. 19:13
2/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy míg a db és dbz esetében egy jól megírt történet van, addig a dbgt minden tekintetben butább, gyengébb, mert nem igazán van "kitalálva". Ezt úgy értem hogy a db-t és a dbz-t akira toriyama írta, vagyis a történetét rajzolta meg mangában (ami olyan majdnem mint a képregény) és aztán az lett megfilmesítve a Toei animation által. A dbgt-t pedig a Toei folytatta, ők írták a történetét, abban akira toriyama csak nagyon csekély mértékben vett részt. A dbgt egy összecsapott történet. A zenéje is jóval gyengébb, mint a db és dbz esetében, ami elég komoly színvonalú lett. A gt-t n mis kellett volna megcsinálni, egyébként akira is azért fejezte be a másik kettőt, mert azt mondta, hogy túl ismétlődő lett (egyre erősebb ellenfelek, már nehéz volt történetet kitalálni hozzá) azt is mondta, hogy az ő véleménye szerint az erőnek is van határa, nincs értelme a végtelenségig folytatni. De engedélyezte a történetet, gondolom azért jó pénzt hozott az is :) De az én véleményem szerint csak belerondít a másik kettő "kultuszába"
3/7 anonim válasza:
Az egész Gt egy filler sztori, szóval nem volt benne a mangában és a minősége is olyan.
4/7 Gyulai Dávid Dániel válasza:
2-es most már ő is folytatta a Superrel, amivel ő szintén elrontotta az egészet. Én azt mondom akkor inkább a GT. De sajnos már ígyis van logikai hiba ha csak a DB-t és. DBZ-t nézzük. A Super meg figyelembe sem veszi azt aki eddig történt. Pl hogy Goku hogyan került a Földre. A GT meg ha úgy nézzük folytatás, de REBOOT is egyben. Ugyanis az eleje olyan mint a DB. Keresik a Sárkánygömböket. Baby Sagatól meg Z Coppy csak gyengébben. De jobb animációval szerintem. És ami nekem fontos egységes animációval. Mert valljuk be. A Frieza Sagan eléggé látszik hogy több animátor csinálta. Az Android meg a Cell Saga között meg megváltozott a rajzolás. Ami engem kicsit zavar. Szóval ja. Ezért én úgy tekintek a GT-re mint egy REBOOT. De jó lenne egy új ahol helyreraknák az egész sztorit. Kijavítanának mindent. Szerintem felesleges ennyi szint is. Elég lenne az SSJ1. A Supert úgy ahogy van törőlném. Mivel mindenki Goku meg Vegeta párti inkább akkor úgy kéne Fireza ellen elég Goku Super Saiya-jinként. Cell ellen már ott van Vegeta is Super Saiya-jinként ahogy Future Trunks is. Hárman csak elbírnak vele, főleg ha használják a Grade szintet. Vagy Master SSJ1 ahogy Goku is volt. Buu Sagaba meg elég lett volna a Fúzió. És akkor ezután születne még csak Gohan. Mert én akárhogy nézem annyi idősnek tűnik mint az apja. Szóval így jobb lenne szerintem. Goku és Vegeta elmegy edzeni Whisel így Gohanra marad a föld védelme aki igaz nem olyan erős mint Goku. Mert szerintem a félvér Saiya-jinek ne legyenek olyan erősek mint a tisztavérűek. Elég lenne neki az Ultimate szint. És közben a földiek mint Kuririn Tien Shinhan Yamcha akivel kezdetének valamit és nem mindig bénának állítanák be, vagy ne is legyen benne megjegyzem ez lenne a legjobb. Pl Tien idnerhetné a Kaioken technikát. Kuririn Kame Sennin utódja lenne. Piccolo is folyamat edzene. És már róluk szólna inkább már utána. Goku meg Vegeta néha megjelenik ha nagy baj van, de tényleg csak a legvégén. És akkor már olyan erősek hogy ott a God meg a Blue szint. Majd tovább edzenek. És elérik a legerősebb szintet amivel erősebbek mindenkinél. Ahogy Broly is. Mert lehetne olyan rész is amilyen a Broly mozi volt hogy találkoznak. És ők állnának a mindenség urai felett. Ezért Gohan lenne már a főszereplő. De közben megszületik Goten és Trunks is. És ők is elérik az ultimate formát. És ők védelmezik a földet. Stb stb. Tudom elég kezdetleges. Nyilván sok mindent lehetne még hozzá kitalálni. És ami fontos. Hibátlan animációval sztorival és cenzúra nélkül. Én szerintem az Ozaru is felesleges.
5/7 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Úgyhogy nekem eddig a GT a best.
6/7 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Plusz visszatérve a REBOOTra még örülnék ha Goku is intelligens lenne.
7/7 Gyulai Dávid Dániel válasza:
És nyilván ez amit leírtam részletesen. Nekem nincs bajom a fíler részekkel sem, csak ne legyen benne logikai hiba. Némelyik szerinte. Nagyon jól sikerült szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!