Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Karizmatikus szereplokbol...

Karizmatikus szereplokbol allo anime?

Figyelt kérdés
tudom h lenyegebe mind ilyn...de vegyuk peldanak a bleachet,ott szinte minden szereplot lehet valamiert szeretni,mig a narto pl ebbol a szempontbol gyengebb...remelem naggyabol ertheto h mit mit keresek.koszonom eloreis.

2012. okt. 1. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:

én ezt a különbséget nem vettem észre a Naruto és Bleach között

Fullmetal Alchemist Brotherhood

2012. okt. 1. 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
lenyegebe ez maganvelemeny,de szerintem egy csomo szeretheto karakter van a bleachbe...de a naruto nem annyira ilyen pl Tsunadet es nem nagyon birom pedig eleg fontos szereplo
2012. okt. 1. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez csak vélemény nyilvánítás de :

Mind a 2 shounen fight anime , én személy szerint nem sok embert kedvelek se a Narutoból se a Bleachból .

Maguk az animék kb egyformák , mind a 2-t telerondították fillerekkel.

A főhős mind 2 esetben félig hülye , itt én Narutóval kicsit jobban szimpatizálok , mert azért árva volt és elég kedves karakter , igaz néha eszement.

Tsunade-t meg ilyeneket énse igazán csípek , Sasuke az egyetlen , többi olyan közömbös .

Bleachben meg szinte mindenki sablon karakter ha észreveszed.

Sokan mondogatták hogy Ichigo anti hős és ő nem a világot meg embereket akarja megmenteni ?Miért mit ? Aizen defeated. Arrancars defeated.

Egyetlen karaktert akit én ott csipáztam , igaz őis sablon volt : Ulquiorra.

2012. okt. 2. 12:37
 4/9 A kérdező kommentje:
az teny h a shouneneknek nem az a lenyeguk h kozkedvelt szereploket termeljenek...szerintem mondjuk egy grimmjow vagy kenpachi tenyleg sablon de taito kubo a maximumot hozta ki beloluk, a narutoba se a rajzstilus nem ad eleg kulonlegesseget a szereploknek se a szemelyiseguk,egyedul kakashi olt szimpatikus sokaig,narutot meg az elejen birtam,es gondoltam majd felno es normalis lesz,de csak hulye maradt...addig mig painel nem harcolt olyan okos volt mint kon a bleachbol kb.
2012. okt. 2. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:

HxH ban pl mindegyik főszereplő elég kedvelhető és a mellék szereplők között is rengeteg a jó karakter, igaz van egy két olyan szereplő akiket csak a rosszindulat vezérel és nagyon utálhatóak, de azok nem sokat szerepelnek :D

Írnám még az Inuyashat, de ott nagyon nyavalygósak a lány főszereplők, lehet nem tetszne :d

Ott van még a Gintama, ahol mindegyik szereplő elég agyament ahhoz, hogy lehessen őket szeretni :D

2012. okt. 3. 09:18
 6/9 A kérdező kommentje:
a gintaman mar gondolkozdtam is...csak sokan azt mondjak tulertekelt...a harcok am jok benne?
2012. okt. 3. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ritkán vannak harcok, de amikor vannak, akkor sokkal jobbak, mint a rendes shounen fightokban. Az első részeken itt is túl kell esni, hogy beinduljon, de utána nagyon jó lesz.
2012. okt. 3. 15:49
 8/9 A kérdező kommentje:
akk szedem is :D
2012. okt. 3. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a nagy neverendingeket vesszük(OP,B,N,KHR,SE), akkor pont a két legszarabb szereplőgárdával ellátottad láttad xD

~ One Pieceben a legmellékebb mellékszereplő is 10000x egyedibb, mint máshol a fontosabb mellékszereplők (ugye a shounenfőhősök alapból egy kaptafák, bár itt még Luffy is király). Ráadásul a történetvezetés évtizedekre előre megtervezett, minden meg van magyarázva, legjobb neverending a világon. A hülye karakterek kellően hülyék, a menők kellően menők. Ráadásul itt található az animetörténelem legjobb flashbacke + a legbadassebb bossa.:DD A hossza ne ijesszen el.

~Katekyo Hitman Reborn zseniális olyan szempontból, hgy még az oylan karaktersémákat is szerethetőre csinálja meg, amiket alapból csípőből rühellek(főszereplő, naív jófej srác, életképtelen csaj). Mindenkép megéri megnézni, aztán meg a ,angával folytatni. Ez is nagyon előre tervezett.

~A Soul Eater kicsit komolyabb darab(már amikor), és az anime csak a 38. részig hű a mangához. Addig a pontig zseniális, de aztán az összes karaktert a potrba alázzák, szóval ebből csak a mangát ajánlom (38. fejezettől), de az NAGYON. Addig sztm animébe nézd, mert eleinte szar a rajzolás.

2012. okt. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!