NARUTO FANOK! Hol tart kb. a manga?
Figyelt kérdés
én eddig mindig csak az animét néztem az most a 280.rész körül van, a manga hanyadik fejeztnél tart, és hanyadik fejezet az ahol most az anime tart? :D2012. szept. 25. 14:25
1/4 anonim válasza:
a mangából most fog kijönni a 603. rész
animében most fillerek vannak (=olyan részek amik nincsenek a mangában és semmi értelmük nincs), de a legutóbbi "igazi" rész az volt mikor az egyik zetsu Nejinek álcázta magát, az a mangában az 540. rész
Most ott tart a történet h Tobi maszkja széttört, leesett és visszaemlékezést tart 5 ember társaságában :D
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, észre se vettem, h filler, oké lehet h nem kapcsolódik a manga alap sztorihoz de akkor is :D:D: köszi:)
2012. szept. 26. 16:07
3/4 anonim válasza:
A Nejis rész óta már két újabb rész kijött.:) A mangában pedig kiderült, hogy ki is Tobi.:)
4/4 A kérdező kommentje:
iiiiijjj *________* megnézném, csak nem tudom, h hanyadik fejezet, ahol az anime tartott a fillerek előtt :/
2012. szept. 28. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!