Valaki valami jó animét?
Én a Hunter x Hunter-t ajánlanám, mivel több anime műfajt is magában foglal. Ez inkább kalandozós, dráma, vígjáték, egy kis harccal, de azt nem viszik túlzásba.
Ha ilyen teljesen harcolós kell, akkor ott a Dragon ball, Naruto, Bleach, Fairy tail. (Ezekből nem mindent láttam, de ezekre mondják, hogy jók.)
Ha valami horror kell, akkor High School of the Deadet tudom mondani.
Ha valami gondolkozós, taktikázós, elvont anime kell, akkor a Death Note-ot ajánlom.
Ha szerelmes, akkor Honey and Clover, To Love Ru,Shugo Chara.
De kinek mi a jó, meg kinek milyen típus jön be, szóval szerintem pontosíts a kérdésen.
Akkor valami mesterművel kezd , ne 1 tömeg shounennel.
PL:
Code Geass
HagaRen(2009)
Elfen Lied
Mirai Nikki
Angel Beats!
Claymore
Shiki
Szerintem ha "képbe akarsz lépni" akkor valami olyannal kezd amit legalább MAL-on felvan pontozva.
Ha hosszút akarsz: Naruto, Naruto Shippuuden, One Piece, Bleach, Inuyasha, Dragon Ball (sima, Z, GT)
Rövidebb: Death Note, Fullmetal Alchemist Brotherhood ->e 2-t mindenképp ajánlom
Esetleg a Soul Eater, ez is rövidebb, már befejeződött és harcolós+vicces történet :)
Esetleg a Deadman Wonderland, az inkább véresebb és még csak az 1. évad ment le (lehet nem is lesz több )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!