Kameko-san kérdése:
Anime rajongók! A Higurashi No Naku Koro Ni-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tetszett? És ha igen, akkor miért? Ki a kedvenc szereplőtök benne és miért?
Lehetőleg olyanok írjanak, akik látták a 2. évadot is. Előre is köszönöm! :)
2012. aug. 28. 11:45
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom. De mondjuk a 3. évadban egy csepp vér sincs.
2012. aug. 31. 17:01
3/7 anonim válasza:
Engem igazából untatott. Sosem voltam az a türelmes típus, de tényleg rengeteget beletekertem.
Ennél sokkal betegebb dolgokat is láttam/olvastam már, úgyhogy ez a része igazán nem zavart. Amit utáltam, az a karakterdesign volt.
Egyszóval egy olyan anime volt, amin hamar túlléptem.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ! Még várom a válaszokat! :)
2012. szept. 1. 22:20
5/7 anonim válasza:
én tegnapelött hajnalban kezdtem el nézni, de mikor a kiscsaj kést szurkált a saját fejébe (kb 5., vagy 6.rész), inkább abbahagytam, h tudjak aludni...aztán másnap nem néztem tovább, mert rájöttem, h igazábol kicsit unalmas..bocsi, h olyan válaszolo vok, aki nem látta a 2.évadot..
6/7 anonim válasza:
Jó anime, de a 2. évad végére már eléggé meguntam a dolgot.
7/7 anonim válasza:
Az első sorozat nagyon borzongató és izgalmas. Én szeretem az ilyen típusú filmeket, ezért a történetek különbözősége és összezavarása ellenére tetszett. :D Viszont valóban magyarázatra szolgált, amit megadott a második sorozat. ~Nem évad.~ Egy ideig még az is izgalmas, illetve a végső csatát is nagyon jól megcsinálták. De a közepén túlságosan ráfókuszál egy mellékszálra, ami által vontatottá válik, és sajnos kiveszik belőle a borzongatás is. Én személy szerint ezt sajnáltam benne, de az egész háttér megértéshez szükéges a megtekintése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!