Milyen animet ajánlanátok?
Inuyasha
Shaman király
Dice f zero
Ha esetleg rosszul írtam valameiket akkor bocsiremélem segíthettem.
Hát igen, a Death Note-ot tartják az egyik legjobb animének/mangának. Nekem is egészen tetszik.
Ajánlom neked az én egyik kedvenc animémet a Full Metal Alchemist-et. Nagyon jó a történet, helyenként nagyon is vicces, de maga a sztori nagyon komoly témákat vet fel.
Röviden: A 20. század elején játszódik persze vannak benne elég jövőt idéző dolgok, pl. robotikus művégtagok (auto mailek). De robotok nincsenek benne :D
A középpontban az alkimisták állnak akik képesek szétbontani a dolgokat és kedvükre szinte bármit formálni belőlük. A két főszereplő egy testvérpár Alphonse és Edward Elrich, akik szintén alkimisták. De tabut sértettek ugyanis embert próbáltak újraéleszteni (humán transzmutációval próbálkoztak) így Edward elvesztette a jobb kezét és a bal lábát, Al, pedig az egész testét, de Ednek sikerült a lelkét egy páncélhoz kötnie.
A sztori részenként teljesen összefüggő és ha kihagysz egy részt akkor eléggé nem fogod érteni a következőket.
Szóval szerintem egy próbát megér.
Azthiszem neked a seinenek valók, amik kicsit mélyebb mondanivalóval rendelkeznek.
-Level E
Hatalmas ez a Baka herceg... :)
- Kuroshitsuji I és II
- Aoi Bungaku Series
-Pokoli Lány ( Hell Girl )
-Monster
-Shiki
-Hyouka
Hirtelen ennyi, szólj, ha még keresgessek.
Egy kérdés: mennyire bírod a horrorokat?
Köszi skacok:) Mindnek beleolvastam a sztorijába és a Monsteren kívül nem nagyon tudtam semmit alapból kizárni. Most jöhet az hogy mindből megnézek pár részt, de ennyi közül biztos hogy lesz olyan ami megragad. Ahogy megcsinálták a Hyouka-t az elképesztően szép a képek alapján!
Szeretem a horrorokat amíg megmaradnak a józan ész határain belül.
Amúgy vicces mert azt hittem hogy a DICE és az F Zero egyben egy anime, aztán a Google többek között egy ilyet dobott ki: "Nem hittem, hogy van rosszabb anime az F-Zérónál. A DICE megcáfolt." :D Persze azért ezekbe is bele fogok nézni.
Köszi mégegyszer!
Értem :) A Hyouka tényleg gyönyörű.
Akkor, leírom, még mostanában miket néztem:
(bocs, ha már volt)
-Hell Girl
-Zetman
-Karas
-Another
-Aoi Bungaku Series
-Deadman Wonderland
- Un-Go
-Hidan no Aria
--Mirai Nikki
-Durarara!!!
-Devil May Cry
-Black Rock Shooter OVA és TV
OVA: indán fent van,de hasonló, mint a TV
TV: [link]
-Star Driver
-Aru Tabibito no Nikki ( !! )
-Serial Experiments Lain
-Wolf's rain
-Higurashi no Naku Koro ni
-Higurashi no Naku Koro ni Kai
-Umineko no Naku Koro ni
-Ghost Hound
-Casshern Sins
-Kino no Tabi: Beautiful World
-Shigofumi
-Kurenai
-Gai-Rei : Zero
- Mahou Shoujo Madoka Magica
-Cossette no Shouzou
-Chaos;Head
- Shinigami no Ballad
De jól jött most a kis listám :D
Egy jópárat kihagytam, de nem hiszem, hogy jó lenne :)
Angel Beats!
Another
Ez a kettő nekem nagyon tetszett, top 10-es listámban benne vannak. Rövidek, előbbi 13, utóbbi 12 rész de nagyon érdekesek. Csak angol felirattal nézek animét, nem tudom, hogy készült-e ezekhez magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!