Csak én csalódtam a Hetalia animében?
Helo!
Szerintem angyon szorakoztatoak es erdekesek a reszek, föleg, ha az ember tudja is, mire utalnak, miröl van szo benne. Üditö kis szinfolt az animek vilagaban.
Nekemis jobban teccett a manga, anime olyan közepes.
Elmegy , de semmi több..
Én szeretem a Hetaliát mind mangában, mind animében. Viszont úgy vettem észre, hogy animén többet röhögtem, mint a mangán. De azt is elmondom, hogy nagyon lenyűgöz engem, ahogy rajzol Himaruya, sosem tudom megunni, nemtom naponta hányszor veszem le a könyvespolcomról xD
Gondolom, neked azért tetszik jobban a manga, mert téged is érdekelnek a rajzolási stílusok, nem? :)
jól tudsz japánul?
mert ha nem, akkor nem csodálkozom hogy nem tartod annyira viccesnek az animét. van egy sajátos varázsa, amit anélkül nem ért meg az ember igazán. mangában nyilván a fordítással kompenzálják a profi fordítók, hogy külföldieknek is vicces legyen.
nekem például az anime jobban tetszett.
nekem mindkettő tetszett. talán azért, mert annyira hasonlítanak. :) az animében például van olyan rész, amit tudok, hogy megjelent mangában, csak ajnos a magyar kötetben még nem. Mellesleg ajánlom ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__74..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!