Anime Cosplay alapanyagok?
Figyelt kérdés
Eucliwood Hellscythe-ot szeretnék cp-zni viszint nem tudom hogy a vas/fém részeket miből késztisem el. a Legtöbbször ez szokott lenni a problémám a cp-vel, mivel nem tudom honnan/miből lehete ne ilyet szerezni/késziteni.2012. júl. 5. 07:06
1/2 anonim válasza:
Hobbiboltokban kapható olyan fémlap, ami teljesen jól formázható. Bár én még csak A4-es méretűvel találkoztam, de.. Talán valahogy össze lehetne őket hegeszteni. :D (Igazából fogalmam sincs, miből szoktak páncélt készíteni. oO De remélem, egy picit segítettem. ^^)
2/2 anonim válasza:
Megint én vagyok. :) Nézd meg ezt: [link] A lány, aki készítette ezeket, magyar, bár a leírásban angolul írta le, hogy milyen anyagokat használt fel a páncélzathoz. (Papírmasé, polifoam, gyanta és valamiféle hőre szilárduló gyurma, ha jól értelmeztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!