Milyen jo animék vannak? Léccy küldjetek nekem anime cimeket és lehetőleg hozzá történetet is
fairy tail...
ez a lehető legjobb ;)
hát.. történetről annyit hogy varázslóvilágban játszódik ahol a mágusok céheket alapítanak.ezeken belül vállalnak melókat meg küldetéseket.Ennyi.Najó ezek után még bonyolultabb,de a poént nem akarom lelőni. :)hihetetlenül izgis,és viccesen nevetséges,de én számtalanszor bőgtem rajta mert vannak benne gyönyörű részek is.
A kertvárosi gettó
Bocsi, de nem akarok történetet írni, mert sokáig tartana...
Code Geass: Egy olyan világban játszódik, ahol a Brit birodalom uralja a világ nagy részét, egy herceget a japán gyarmatra száműznek, az ő bosszújáról szól.
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin: szerintem messze 2010 legjobb animéje, hét fiatalról szól, akiket ilyen-olyan indokkal börtönbe zárnak.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood: szerintem ismeri mindenki, magyarul is megjelent
Neon Genesis Evangelion: Óriásrobotos-ufóölős, ahol a sorozat közepétől egyre kisebb szerepet kapnak a harcok, és egyre fontosabb a szereplők belső vívódása.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
kuroko no basuke :Hát végülis a kosarazásról szól, Midorima a legjobb japán kosárlabdázó akar lenni, és ezért le akarja győzni az úgynevezett "Csodák generációját" ami 6 tökéletes erős és valami nagyon jó képességel rendelkező kosarasból állt.
Meg hát a Guilty Crown, amiben igaz hogy van egy szerelmi szálnak nevezhető valami...de végülis lényegében nem erről szól. Hanem a jövőben játszódik ahol 2 szervezet harcol egymással (az egyik az emberiséget megmenteni, a másik kiíratni akarja)
Ghost Hound
Bakuman
Blade of the Immortal
Kurozuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!