Kinek öltőzek mondoconon?
11 éves 152 cm es sőtét barna hajú barna szemű krém bőrű rövid hajú lány vagyok .
Aztaszondjahogy. Próbálok ideírni valami egyszerűt.
- Yoruichi (Bleach) - Nem igazán tudom, milyen az a krém bőr, de ha fehér a bőröd, ne aggódj, én is voltam már Yoruchi pedig fehér a bőröm, és elég felismerhető voltam.
Neki régebben kissé rövidebb volt a haja, szóval vagy a röcidet fested be lilára (kimoshatóval), vagy veszel lila parókát. De nem muszáj, te tudod.
Nanao (szintén Bleach) - H a kimonot nem tudod megcsinálni, volt egy olyan rész, ahol ilyen hétköznapi ruhában volt (filler...természetesen) a hajat szépen meg tudod csinálni + szemüveg (ha nem vagy szemüveges akkor kérsz kölcsön vagy valami kis keret nélküli.) A karodra a hadnagyi jelvényt ne felejtsd el még a hétköznapi ruhát sem, mert plusz felismerhetőség.
Nobuko (Lovely Complex) - Kicsit bongyorított hajjal, egyszerű ruhában, vagy ha meg tudod csinálni az egyenruháját.
Maka (Soul Eater) - Ha a ruhát meg tudod oldani. A hajszínt... hát nem tudom. Mondjuk itt főleg a ruhán lesz a lényeg.
Toboe (Wolf's Rain) - Nagyon egyszerű ruha.
L (Death Note) - Aki fiú, de nem baj. Ha végképp nincs időd semmire, akkor farmer, fehér pulcsi, fekete paróka (vagy kimoshatóval festett) ha ezt nem tudod megoldani, és tényleg elég sötét a hajad, akkor nagyon borzold össze. Ja, és a szemednél kicsit feketítsd be, hogy karikásnak tűnjön.
Esetleg neked nincs valami tipped, amin töprengtél?
Az előző vagyok, de még eszembe jutott valaki.
Haruhi (Oruan High School Host Ckub) - Az iksolai egyenruhája + a szemüveges dolog.
én nagyon szeretem makat mert ő a kedencem minden animéböl de nagyon nehéz meg csinálni mert először azzzal próbáloztam de nem ment szerintetek a dragon ball gt böl pan jó lesz ? mert pont van olyan nadrégom nézd a nadrágot [link] itt még hosszú a hajam de már nem. a pólót meg a fejkendőt veszem hozzá a vaterán a piros pólót malyd lerövidítem és sárga csíkot varok az ujjára meg alúra így [link] és még a vaterán a narancs sárga fejkendőt [link] és ez így szerintetek jó lesz kék társkát nem találtam de nem baj VISZONT EZ ÍGY JÓ LESZ ? MEG EGY ÖV DE OLYAN ÖVEM VAN
NA DE JÓ LESZ ??????????????????????
BOCSI DE CSAK OLYANT TALÁLTAM AKOL ÖSSZE VAN FOGVA A HAJAM
HASONLÍT ÍGY AZ ARC ? [link] [link] HASONLÍT ????????????????????????? KÖSZIKE ............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!