Hogyan vegyem meg mondoconon a sakurazakatól? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ezt szeretném majd megvenni conon. Ha odamegyek mégis hogy kérjem, h ne nézzenek hülyének? :P Úgyértem, Sasori fejpántját, vagy a fejpánt számát (1047) mondjam, vagy mi? Vagy csak kérdezzem meg milyen narutos fejpántok vannak és akkor ha van akkor kérjem??
2012. ápr. 11. 23:07
1/2 cathilina válasza:
Először is javaslom, hogy hajnali hatkor menj oda, mert még a kapu előtti sorban is elsőnek kell lenned, ha ilyet akarsz. A standig ne fuss, hanem sprintelj, hátha sikerül megszerezned egyet a háromból, amit vagy kivisznek conra, vagy nem. Én az utolsó taktikádat követném, de mivel ez az egész tízéves visítozó kislányoknak van kitalálva, az eladó semmin sem fog meglepődni. Azért én elmennék inkább az üzletbe, ott jóval valószínűbb, hogy még lesz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!