Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a slayers...

Mi a véleményetek a slayers c. animéről?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én néhány éve láttam és nagyon tetszett, kifejezetten jó volt. Anno a Slayers-t, a Slayers: Next-et és a Slayers: Try-t adták le és azok jók, de az újabbak, tehát a Revolution meg az Evolution-Revolution már nagyon félresikerültek, megújult az anime készítési módja is ebben a két évadban és már felélték az ötletládájuk tartalmát eddigre.
2012. jún. 25. 19:56
 2/5 anonim válasza:
Alapjáraton nem rossz...de Igaza van az előttem szólónak...
2012. jún. 26. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem nagyon tetszenek az új részek is, bár a szinkron nem igazán jó
2012. jún. 26. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első 3 évad és filmek teljesen jók. Kevés olyan sorozat van ami megüti az ilyesmi szintet, én igazán sajnálom a mai animék ilyen téren elkövetett igénytelenségét, hogy manapság minden a fanservice és a bóvli töténet egyvelege.
2012. jún. 26. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző kommentelővel, a régi animék sokkal jobbak (a slayers a legjobb). Kár hogy az utolsó két évadnak más grafikája lett, és Zel szinkronját is lecserélték.
2013. ápr. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!