Romantikus animék?
Olyan animéket keresek, amelyeknek fő témája a szerelem, nem pedig csak mellékszálként jelenik meg benne...
Amiket láttam és tetszettek:
Itazura na kiss
Clannad 1-2
Lovely complex
Sekai-ichi Hatsukoi 1-2
Kaichou wa Maid-sama
AnoHana
Nana
Kimi ni Tokode 1-2
Junjou Romantica 1-2
Szerelmes vagyok a hugomba
Perfect Girl Evolution
Méz és lóhere 1-2
Vampire knight 1-2
Inu x Boku
Earl and Fairy
Bokura ga ita
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Diabolik Lovers
Special A
Bokura Ga Ita
Brothers Conflict
Hanasakeru Seishounen
(Ha szoktál nézni yaoi-t vagy shounen ai-t akkor...)
Gravitation
Papa to kiss in the dark
Kirepapa
Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga nai!! - Nagyon nagy :D
Koisoru Bokun
Hey class president
Vissza a nem shounen ai/ yaoi -khoz
Amnesia
Uta no prince sama - habár itt a zene is elég sok figyelmet kap
Acchi Kocchi - szerintem nagyon aranyos
Aishiteruze Baby
Gosick - szomorú a vége, de sok a poén és szerintem tök jó
Hatenkou Yuugi
Hotarubi no mori e - MOVIE
Inu x boku ss - nem tudom, hogy írták e...
Karin
Kami-sama Hajimemasta
Kimi no Iru machi - kicsit szomorú történet
Neo Angelique Abyss
Ouran koukou Host club - nem tudom, hogy írták e...
Peach girl - nagy kedvenc, de a csaj "kissé" válogatós
A Fairy Tail anime/manga nem igazán romantikus, vannak benne érzelmek ez tény, de nem hasonlítható a romantikához. Inkább versenyzésről szól, varázslásról, civakodásról, kakaskodásról és a legfontosabbról a barátságról, a családról és az összetartáshoz. Az oepningek és az endingek csak úgy vannak kitalálva (megrajzolva), mintha lenne a főszereplőknek közük egymáshoz.
Fairy Tail rajongó vagyok és nagy FAN, követem a mangát is és abban egy csepp romantika nincs, csak érzelmek, vesztesek, győztesek, fájdalom, kín, halál... stb. :)
Amúgy kedves kérdező figyelmedbe ajánlom ezt az animét, ami nem rég indul el: Kamigami no Asobi - nekem ez nagyon tetszik.
Meg:
Brothers Conflict - ez is nagyon jó!
Aragiri wa boku no namae o shitteiru - ezt most kedtem el nézni, és eddig érdekesnek találom.
Ajánlok még rengeteg mangát szerelmeset:
Pl: Happi Mari, Ördögi Srác, Sátáni szerető: Szűz a pácban (csak akkor nézd meg, ha 16 feletti vagy, mert 18 karikás)
Ezen az oldalon tele vannak minden féle animékkel és mangákkal, jelenleg szerelmes vagy hasonló manga listát küldtem:
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!