Animefanok, kedvenceitek a szezonból?
Mik voltak a kedvenceitek , mikben csalódtatok pozitívan , negatívan ?
NeverEnd : HxH 2011, nagyon nagyot csalódtam benne pozitívan , tökéletes bleach utánpótlás szerintem.
Szezon:
1:Haiyore! Nyaruko-san - Egyik legjobb comedy eddig :D brutálisan jó!
2:Sakamichi no Apollon - Nagyon jól megcsinált anime , igaz josei-ért nemvagyok oda , de ez nagyon teccetős, szinte mester munka.
3:Hyouka - Úgy vagyok vele hogy nem kiemelkedó , de szórakoztató, a fsz-t nemlehet nem szeretni amekora lusta sz*r :D
4:Accel World - Jól indult , viszont 6.episod-tól kicsit ellaposodik , viszont teccetős.
Amiben csalódtam :
Sankarea - első 4rész után szinte 0 sajnos :(
Fate/Zero 2nd - elég gyér eddig .. és valszeg az is marad ,elba*ztak 2részt kiritsugu multjával .. huzzák , F/SN jopbb volt sokkal ..
Tsuritama & Moretsu Kaizoku - ezt a 2-t nagyon vártam , mégis nemtudom hova tenni , nemis kiemelkedő , nemis rossz , köztes 5-6/10re áll eddig ..:/
Igazábol örülnék tiis irnátok ilyen vélemény nektek mi jött be mi nem:D
Csak zöld ujjal jutalmazok!
+nagyon pozitív a Kuroko no Basket. mindig utáltam a sportot, az azzal kapcsolatos animék sem érdekeltek, de most aztán örülök mint majom a farkának, hogy elkezdtem nézni. magával ragad. tuti örök kedvenc marad, már érzem.
+ezen kívül Aquarion Evol egész jó, igaz hogy nem elég kifejező rá az "érdekes" kifejezés, de lényeg hogy van benne minden. főleg grafika.
+Kimi to Boku 2 - cuki mint mindig.
+Shirokuma Cafe - olyan nagyon wtf, és mégis olyan jól el lehet nézegetni. xD
nagyon átlagos: Hiiro no Kakera, Ginga e Kickoff, Accel World (ettől többre számítottam, főszereplő különlegessége ide vagy oda, engem taszít)
nagy csalódások: sankarea, tsuritama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!