Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, ti miért szeretitek...

Animések, ti miért szeretitek az animét/mangát, miért kezdtétek el nézni, mi tetszik bennük?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 16:20
1 2
 11/18 anonim válasza:
Eredetileg fantasy rajongó voltam. Egy nap egy námet csatornán belebotlottam a Naruto c. műbe és rájöttem, hogy ez "fantasybb a fantasynál". Ennek már kb. hat éve, azóta hatalmas rajongójává váltam a japán mesterek alkotásainak.
2012. máj. 29. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:
régen valahogy belebotlottam a Naruto, Inuyasha, Bleach és társaiba a tv-ben, aztán vhogy az animeaddictson lyukadtam ki, ott is az ismertetőknél :D és nem volt megállás *-*
2012. jún. 16. 01:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Gyerekként sima rajzfilmként tetszett a Sailor Moon, a Dragon Ball, és a Pokémon. Később a Digimonos sorozatok, az InuYasha, és a Slayers alapján kezdtem ráérezni arra, hogy "ez valami más". Megtetszett az, hogy ezek a rajzfilmek nem gyerekeknek készülnek, és ezáltal viszonylag komoly művek. Először csak egyfajta vagánykodás volt az, hogy ilyeneket nézek, de az idő előrehaladtával egyre jobban megtetszettek. Előnyben részesítettem őket az élőszereplős filmekhez képest. Jelenleg 23 és fél éves vagyok. (Mellesleg fiú.) Bár a régebbi rajongás már nincs meg bennem, de örökké kedvelni fogom az animéket, és járok Con-okra. :-) ^___^
2012. jún. 16. 18:12
 14/18 anonim válasza:

azért nem merik felválalni,mert ha japánban vagy ak ok h szereted őket,de ha mit tom én magyarországi vagy akkor már tiszta örültség lenne beválalni,ÉN SEM MEREM BEVÁLANI A SULIBAN MEG A CSALÁDOM ELŐTT,MERT ÍGY IS AZ OSZTÁLYOMBAN ÉN VAGYOK A NEVETSÉG TÁRGYA!!!

ÉN TITOKBAN NÉZEK ANIMÉKET ÉS OLVASOK MANGÁKAT MAX 1-2 BARÁTOM TUD ERŐŐL A HOBBIMRÓL.

2012. aug. 19. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fel kéne vállanod. Emellett terjeszteni kéne, hogy nem mesék. Én 24 éves leszek és mindenhol ki van írva a bemutatkozásomban, hogy mik az animék, amiket nagyon kedvelek. Társkereső oldalon is. :D ^___^ Egyáltalán nincs belőle gondom.
2012. aug. 23. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
*vállalnod
2012. aug. 23. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
én kiskoromban az RTL-en és a TV2-ön láttam a yugioh-t és mew mew power-t és idővel megszerettem nagyon az animéket majd elolvastam egy mangát és jó volt és azóta nagyon szeretem az animéket mangákat és japánt.de nekem még a bátyáim is nagyon szeretik ezeket
2012. aug. 23. 15:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval: おっぱい
2020. dec. 11. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!