Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animék vannak, ahol a...

Milyen animék vannak, ahol a főhős teljesen egyedül állt fel a padlóról és vitte sokra?

Figyelt kérdés

A kérdés úgy fogalmazódott meg bennem, hogy a Sailor Moon egyik aláfestő zenéjét hallgattam, ahová bekommentelték a YouTube-on a jelenet dialógusát is, miszerint Usagi ráébred arra, hogy nincs egyedül.

Szép, szép jelenet. Megható a barátságról, de mihez kezd ezzel az, aki nem egy társasági ember?

Éppen ezért nekem Jiren (Dragon Ball Super) karakrere sokkal szimpatikusabb, mert ő egyedül állt fel a padlóról, amikor a szüleit és a mesterét is meggyilkolták. Szerintem ez sokkal nagyobb erény.

Ehhez hasonló történeteket szeretnék nézni.

Tudtok ilyeneket?

dec. 12. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

Trigun: szerintem Vash és Wolfwood is olyasmi karakter, mint akire gondolsz.

Naruto: neki vannak barátai és sokan szeretik, viszont gyakran magányos és kerül olyan helyzetekbe amikor csak magára számíthat.

Redo of Healer: itt a főhősnek semmi segítsége nincs, csak önmaga és a mérhetetlen bosszúvágy. Viszont ez ilyen fura, guro, háremechi, darkfantasy, ami tartalmazhat megrázó, felkavaró képsorokat.

dec. 13. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ginga Eiyuu Densetsu (Reinhard von Müsel)

Kidou Senshi Gundam: THE ORIGIN (Char Aznable)

Kenpuu Denki Berserk (Guts)

Mardock Scramble (Rune Balot)

Seirei no Moribito (Balsa)

dec. 14. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!