Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dan Da Dan mangat fordítják...

Dan Da Dan mangat fordítják valahol magyarra? Spoiler innentől Ayase Momo tényleg meghal?

Figyelt kérdés

tegnap 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon sokan úgy néznek anime sorozatot, hogy megvárják amíg kijön az egész évad és akkor kezdenek bele.

A Dandadan-ból még 2 rész hátravan, már csak pár nap és kinn az egész.

Rendkívül aljas féreg dolog ezeknek az embereknek elvenni az örömét egy ilyen spoilerrel, hogy a címbe írod ki, hogy mindenki önkéntelenül is elolvassa.

Gusztustalan és visszataszító lehetsz emberileg, hogy ilyenben találod meg a boldogságod.

tegnap 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Azta jó lehetsz ha ebből allapitod meg milyen ember valaki:) Általában aki látja spoiler nem olvassa tovább... Ez pedig nem ez alatt a 12 rész alatt történne meg. Sőt egyáltalán ez csak egy teória erre választ a manga olvasói tudnak adni. Aljas előre ítélkező saját igazát hajtó féregnek neveznélek ,de én nem vagyok ennyire kicsinyes méregzsák. Még azt is el tudom képzelni, hogy csak veszekedni akarsz itt éled ki magad mert az élet többi területén el vagy nyomva és kuss van. Szép napot kívánok és innentől nem vagyok hajlandó válaszolni neked
ma 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!