Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dan Da Dan mangat fordítják...

Dan Da Dan mangat fordítják valahol magyarra? Spoiler innentől Ayase Momo tényleg meghal?

Figyelt kérdés

dec. 10. 11:31
 1/2 A kérdező kommentje:
Azta jó lehetsz ha ebből allapitod meg milyen ember valaki:) Általában aki látja spoiler nem olvassa tovább... Ez pedig nem ez alatt a 12 rész alatt történne meg. Sőt egyáltalán ez csak egy teória erre választ a manga olvasói tudnak adni. Aljas előre ítélkező saját igazát hajtó féregnek neveznélek ,de én nem vagyok ennyire kicsinyes méregzsák. Még azt is el tudom képzelni, hogy csak veszekedni akarsz itt éled ki magad mert az élet többi területén el vagy nyomva és kuss van. Szép napot kívánok és innentől nem vagyok hajlandó válaszolni neked
dec. 11. 05:19
 2/2 anonim ***** válasza:

olvasom a mangát, nem hal meg, amúgy meg jó lenne nem ki írnod a spoileres kérdést a címbe, elég lenne a címbe ennyit írnod hogy SPOILERES KÉRDÉS...és a többi a leírásba mehet

amúgy nem tudom fordítják-e, én angolul olvasom

ha egy másik anime lett volna amit nem láttam volna még, és felteszi valaki ugyan ezt a kérdést más abban levő karakterrel, eléggé mérges lennék, az hogy oda írod a kérdésbe hogy spoileres és tovább hogy innentől stb.. attól még egy pillantás elég hogy felfogjam a kérdés további tartalmát

dec. 22. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!