Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sírtál már animén, ha igen...

Sírtál már animén, ha igen melyiken?

Figyelt kérdés

nov. 27. 21:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
kiskoromban a Pokemon filmben mikor Ash meghal, és pikachu próbálta újraéleszteni az árammal, ezen kívül nem, viszont vannak jelenetek amikor nem sírás, hanem kicsit bekönnyezem, mert annyira hihetetlen menő jeleneteket látok más-más animékben, valahogy azokat így felnőtt fejjel jobban átérzem mint a szomorú eseményeket
nov. 28. 08:36
 12/24 Hintalow ***** válasza:
100%
Talán az MD Geist-en. Olyan szar volt 😅
nov. 28. 08:37
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Clannad, Erased, Anohana, talán a Kanon is (már nem emlékszek xd) illetve a legújabb a Look Back, bár nagyrészüket inkább csak "megkönnyeztem", konkrétan sírás a Clannadnál és az Anohanánál volt egyedül.
nov. 28. 21:02
 14/24 AlexKieninger ***** válasza:
77%
Re:Zero amikor Subaru először mesél Echidna-nak a képességéről, nem tudom miért de nagyon meghatott főleg ha tudsz a szinkron színész hátteréről.
nov. 28. 21:07
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Clannad. Ez az egyetlen, de ezen rendesen...
nov. 28. 21:08
 16/24 PMC Wagner ***** válasza:
100%

i want to eat your pancreason. Ebben az a fura hogy már az elején megtudod mi a vége és egy vissza emlékezés az egész.

Az élőszereplős változat kicsit durvábban üt, mert picivel másabb a történet de pont az miatt sokkal drámaibb

nov. 29. 00:26
 17/24 everlight ***** válasza:
100%
Banana Fish,Nanatsu no taizai,
nov. 30. 01:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Relife Mikor befejeződött a a teszt.

Detective Conan Mikor a 11. részben fegyujtotta magát Aso Keji fia.

Meg még a Kaktuszos részen mikor meghalt a férje a nőnek ezért meg akarta ölni a gyilkosát.

Meg volt még egy rész mikor a saját barátnőjét vagy ismerősét ölte meg.

Meg volt egy rész ahol Conan azt kérdezte Hattoritól hogy öltél e már embert az a fej. A fájdalom át jött.

Erased A legvégén olyan szép volt.

Dr.Stone mikor Senku meghalt ő volt a legjobb kerekter és megölték

Mikor Senku meg mütöte Tsukasát hogy éljen még egy kicsit és utána ahogy beszélgetettehozá mikor már meghalt.

Gokusen Anyra megható volt számora hogy a tanárnő olyan kedves volt a diákokkal meg minden.

Aot legvégén énis sirtam

Hell girl minden részen kb

Grave of the fireflies vég sirtam.

Violet Evergarden Teli bőgtem.

Lehet túl sok volt az artilac szem csepp.

Lehet nem kéne mindennap használnom. TvT

Viszont mikor Kaneki Kent megkinoztákazt valahogy végig tudtam nézni száraz szemmel.

Meg mikor A Detective Conanba megöltek minden részben egy egy embert azt se sirattam meg.

Meg még ott van a Blue gender a Neon gensis evulution... stb ezeken viszont nem sirtam .

dec. 5. 19:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Violet Evergarden.

Alapból nagyon sírós vagyok, de minden részén sírtam

dec. 6. 11:35
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Aot vége nekem is

illetve

Hybrid child című bl anime végén is úgy zokogtam mint egy csecsemő

off: elolvastam belőle a mangát is, hátha azt majd jobban bírom. aha, hát nem láttam olvasni a sorokat a könnyeimtől

dec. 9. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!