Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményed a Tengoku-Daim...

Mi a véleményed a Tengoku-Daimakyo című animéről?

Figyelt kérdés
Részletes válaszokat várok!

#szórakozás #anime #Tengoku-Daimakyo
nov. 22. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

2 dolog rontotta el az animét, ezért kaszáltam és ha lesz második évad 100% hogy nem fogom megnézni

persze kitalálhattad már hogy mi az a 2, az egy a nemi erőszak, a másik hogy kiderült hogy a lány egy fiú

bár így átgondolva azt hiszem van 3. indok is, hogy nem ölték meg azt a szarházit a végén

szóval ez egy szar anime, senkinek nem ajánlom

nov. 22. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdekesnek tűnik, de félbehagytam.

Amúgy tervezem megnézni, majd valamikor.

nov. 22. 22:15
 3/5 Hintalow ***** válasza:
100%

Szerintem pedig világèpìtèsben ès karakterekben az egyik legjobb az elmúlt időszakból.

Persze mint a mellèkelt pèlda is mutatja kicsit kell hozzá gyomor, de ettől mèg nagyon jó.

nov. 23. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, kicsit felkeltettétek az érdeklődésem, de nem tudom eldönteni, hogy szökségem van e erre.

A yaoi és bl tartalmak semennyire nem érdekelnek, a hentai-ban sem szeretem a nemierőszak központúságot, viszont szeretem a drámai sci-fi-ket és gore-t is szoktam nézni. Pl.: Elfen Lied, vagy Goblin Slayer-ben lévő nemierőszak még nem zavart, mert csak a drámai hagulat fokozását szolgálta.

Érdemes megnéznem?

nov. 23. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 vagyok, megnéztem és tetszett.

Egy jó erős sci-fi dráma, azt kaptam tőle amit az ilyenektől szoktam: szétzúzta az agyam, peletapasztot a fotelbe és minden epizód végén követelőzött, hogy indítsam el a következőt. Ajánlom bárkinek aki kedveli az ilyesmit, viszont óvatosan, mert tartalmaz megrázó, felkavaró képsorokat.

nov. 28. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!