Mi a véleményed a Tengoku-Daimakyo című animéről?
2 dolog rontotta el az animét, ezért kaszáltam és ha lesz második évad 100% hogy nem fogom megnézni
persze kitalálhattad már hogy mi az a 2, az egy a nemi erőszak, a másik hogy kiderült hogy a lány egy fiú
bár így átgondolva azt hiszem van 3. indok is, hogy nem ölték meg azt a szarházit a végén
szóval ez egy szar anime, senkinek nem ajánlom
Érdekesnek tűnik, de félbehagytam.
Amúgy tervezem megnézni, majd valamikor.
Szerintem pedig világèpìtèsben ès karakterekben az egyik legjobb az elmúlt időszakból.
Persze mint a mellèkelt pèlda is mutatja kicsit kell hozzá gyomor, de ettől mèg nagyon jó.
Nem is tudom, kicsit felkeltettétek az érdeklődésem, de nem tudom eldönteni, hogy szökségem van e erre.
A yaoi és bl tartalmak semennyire nem érdekelnek, a hentai-ban sem szeretem a nemierőszak központúságot, viszont szeretem a drámai sci-fi-ket és gore-t is szoktam nézni. Pl.: Elfen Lied, vagy Goblin Slayer-ben lévő nemierőszak még nem zavart, mert csak a drámai hagulat fokozását szolgálta.
Érdemes megnéznem?
#4 vagyok, megnéztem és tetszett.
Egy jó erős sci-fi dráma, azt kaptam tőle amit az ilyenektől szoktam: szétzúzta az agyam, peletapasztot a fotelbe és minden epizód végén követelőzött, hogy indítsam el a következőt. Ajánlom bárkinek aki kedveli az ilyesmit, viszont óvatosan, mert tartalmaz megrázó, felkavaró képsorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!