Mi a véleményed Boku no Hero Academia manga befejezésével?
Nagyon sokan szídják s ezt már akkor tudtam, hogy így lesz amikor elolvastam.
Nekem nagyon tetszett, szerintem egy gyönyörü befejezés, pláne azzal, hogy Bakugo adott a ruhába a legtöbbet amivel visszamehetett a többiekkel.
Elméletileg a le nem zárt témák (gondolom pl Deku apja) a negyedik filmben lesznek szóval én most arra várok.
Egyébként sokmindent félre értettek az emberek pl olyanokat, hogy csak Bakugo tartotta vele a kapcsolatot s pedig ott írta, hogy csak annyi volt, hogy nehezen tartották, de igyekeztek.
Szerintem nagyon szépen befejezte, mert bár nem elsőszámú hös lett, de a legnagyobb. Az a fiú is oda ment hozzá külön, mert ismerte.
mégis mi ebben a szép befejezés? én is egyet értek az első hozzá szólóval, legelső rész végén Deku ki jelentette hogy ő lesz a legnagyobb hős, erre meg egyáltalán nem az lett, mintha naruto kijelentené hogy ő lesz a hokage, de amúgy a végén meg nem is...vagy Luffy a one piece-t nem találja meg, mert elmegy inkább tanárnak, ez kb ilyen nagy csalódás volt
a másik hogy össze se jött Ochakóval, hány év telt el? volt egy timejump, aztán semmi nem lett? mégis milyen lezárás már ez?
Nekem nincs különösebb panaszom a befejezésre, a magam részéről elégedett vagyok. Szerintem Deku igenis a legnagyobb hős lett a történet végére. A problémák tényleg csak a kisebb logikai bukfencekkel voltak. Itt most például arra gondolok, hogy ugye azzal, hogy Deku-ék legyőzték All for One-t, egyesítették a One for all-al aztán a képesség elvileg megszűnt, de Deku a 429-ik fejezetben elvileg egy robbanással ment Ochakóhoz. Akár még az is lehetett volna, hogy Deku-nak ezentúl egy fejlett másoló képessége lesz, mint Peter Petrelli-nek. Vagy akkor amíg teljesen el nem tűnt a One for All abban a 8 évben így is működött?
Az engem is érdekel, hogy akkor most összejött-e Ochakóval vagy nem, mert az utolsó fejezetből ezen információk nem derültek ki. A Facebook-on meg több olyan képet is elkaptam futólag, amik azt mutatták, hogy Katsuki vette feleségül Ochakót, Deku pedig azt a nagy kék heteromorf lányt. Nem gondolom, hogy igaz, de az ellenkezőjére sem láttam bizonyítékot. Igaz, hogy nem ezért olvastuk első sorban, de ha azt vesszük, hogy iskolások vannak a főszerepben és a történetben volt hangsúly a karakterek egymáshoz viszonyított kapcsolatain a szerelmi szálakon akár lehetett is volna némileg több hangsúly. A battle shonenekből ezt hiányolom egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!