Juijutsu kaisen Nézése?
Figyelt kérdés
Hol lehet a juijutsu kaisen 2 évadát nézni? Mindenhol már néztem de sajnos leszedték a részeket,ha valaki tudná megköszönném:)tegnap 17:45
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak elírtad a nevét és ezért nem találtad: Jujutsu Kaisen az és nem Juijutsu.
Fenn a magyaranime.hu-n, az animedrive.hu-n és az indavideón, illetve a két fordítócsapat oldalán is: mutekifansub.hu vagy naruto-kun.hu.
3/3 anonim válasza:
animedrive-on fent van (bár nekem az utóbbi időben nem működött), illetve ha van vpn-ed s japánba "connect"-álsz akkor netflixen (de szerintem ott nincs magyar felirat)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!