Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért rossz a Boruto ?

Miért rossz a Boruto ?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy nem jó. De mitől nem jó ?
nov. 3. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert telenyomták unalmas filler résszekkel, ami ha kevés rész lenne még elmenne de hát 80 fejezet kb. 40 oldalas mangából csináltak eddig 292.részt, és még nem értek a végére annak a 80 fejezetnek szóval lehet húzzák 300 részig főleg, hogy a folytatás a Two blue vortex még csak 15 fejezetnél tart és mivel havi megjelenésű így lassan halad, mondjuk a simma Boruto-ról eddig semmi hír mikor folytassák így lehet az is azért álnak vele mert már nem akarnák annyi fillerel telenyomni ha nem muszály és inkább várnak, hogy minél több fejezet legyen a folytatásból, hogy egyből elkezdjék.
nov. 3. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem sok minden miatt nem tetszett, pedig néztem elég sokáig, adtam neki esélyt

az egyik a szereplők, maga a Boruto személyisége és karaktere egyáltalán nem jön be, a többi karakterben sincs semmi extra, van pár érdekes de ennyi

de karakter téren a legnagyobb probléma szerintem a gonoszak, a Borutoban levők egyáltalán nem jók, tipikus sablon gonosz, unalmasan megírva,

azért gondolj bele, a Shippuddenben az Akatsukinál mindegyik team member baromi jól meglett írva, érdekesen, képességeik is a háttér sztorira lett megírva, számomra az összes Boruto karakter összecsapott sablonos

másik, hogy gyengítve lett több megismert karakterek a Narutoból , főként Naruto és Sasuke, értem én hogy a történet miatt muszáj, de azért kitalálhatták volna ezt jobban is, megalapozhatták volna stb..

és ami még nem tetszik, bár ez már kinek mi, hogy maga a style már annyira megváltozott, hogy alig mondhatni ezt már ninja animének, persze a Shippudenben is volt pár ilyen, de kevés alkalomkor, vsziont már hülyeségnek tartom hogy Dinoszauruszokkal meg cyborgokkal harcolnak, nem ninják ellen kéne harcolniuk? mivel ez egy ninja anime?

bár értem én hogy kell bele változatosság, de olyan ez az egész mintha az írónak lenne egy listája amin kifogyott a lehetőségekből, és ezért olyanokat rak bele amiket látott máshonnan, szerintem egyáltalán nem ide illők, a Shippuden-ben is voltak már fejlettebb technológiák, pl headset, tv stb.. de ezeket nagyon ritkán mutatták ott, és nem volt rajtuk hangsúly, itt meg a Borutoban már túl tolják ezt, mi lesz később? pisztolyok?

nov. 4. 10:54
 3/4 PMC Wagner ***** válasza:
93%

A fillereket leszámítva ami meg nagyon zavaró hogy érződik rajta hogy egy új bőrlehúzás és hogy mindent überelni akar. Már nem arról szól hogy vannak falvak meg konfliktusok stb szervezetek hanem átment ilyen intergalaktikus konfliktusba.

Persze van egy réteg akinek ez kimondottan tetszik de én nekem így kuka lett

nov. 4. 14:08
 4/4 everlight ***** válasza:
34%

2.A Pure evil karakterekre szükség van,én azt untam a Shipudenben hogy majdnem minden gonosznál elmagyarázzák hogy miért vált azzá,meg szomorú eredet történetet adtak nekik.

Nem Naruto és Sasuke lett sokkal gyengébb hanem az ellenségek :Momoshiki,Isshiki,Code, sokkal erősebbek mint az Akatsuki,Már Kaguyat is csak Obito és Kakashi segítségével győzték le.

dec. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!