Hol lehet megnézni a Haikyuu filmet magyar felirattal vagy angollal?
Figyelt kérdés
Haikyuu:Battle at the garbage dump. Már úgy tudom májusban kijött a film, de sokáig a mozikban adták és most azért elég sok idő eltelt azóta. Viszont sehol nem találom a filmet, se Animedrive-ra nem rakták még fel, se más oldalakra. Ti meg tudtátok nézni? Ha igen, akkor át tudjátok küldeni? Vagy mikortól lesz majd megtekinthető?okt. 18. 22:37
1/4 anonim válasza:
"most azért elég sok idő eltelt azóta"
Normális esetben úgy kell számolni, hogy megjelenéstől számítva 6 hónap, mire felkerül valahova, mert a blu-ray kiadásra kell várni.
A blu-ray meg október vége, szóval még nem hiszem, hogy megtalálod.
Én a moziban néztem meg.
2/4 anonim válasza:
Kivarod a blue rayt, aztán vársz arra, hogy csináljon hozzá valaki feliratot.
3/4 anonim válasza:
És fúj ad, az egyik adminjuk tiszta szánalmas,ott sírt a NKWT posztja alatt, hogy milyen sok munkája lesz a törölt epik miatt. Még megsajnalom őket emiatt. 😂
4/4 -tor- válasza:
Most jön majd netflixre
Igaz régiózáras lesz ha jól láttam
de talán igy hamarabb lesz felirat hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!