Mi az úristen történt a Haikyuu 4. évadával?
Figyelt kérdés
A többi valami eszméletlen jó volt, viszont, amikor néztem a negyedik évadot, úgy éreztem, hogy visszaestünk valahová az első évad előtti nem létező részre. Unalmas volt, kidolgozatlan a 4. évad. Ha tudja valaki erre az okot, azt szívesen elolvasom.2023. máj. 5. 19:03
1/3 anonim válasza:
Az történt ami szinte minden más animénél is a 2-3. évad után: Ellaposodík, kifogytak az ötletből.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire lehet elaposodottnak nevezni, mikor ugyanazt csinálják, amit az előző évadokban is. Pontosan miben kidolgozatlan? Én ugyanúgy élveztem, mint az előző évadokat.
3/3 anonim válasza:
Pontosan #2. Pontosan UGYANAZT csinálják minden évadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!