A Haikyuu manga van magyar nyelven? És érdemes lenne elolvasnom ha láttam az ödszes részt animében? Pl tartalmaz ojandolgokat amit az anime nem?
nem, nincs magyarul. viszont mivel az anime még nincs befejezve, a manga pedig igen, ezért bőven érdemes elolvasni. de egyébként a már meganimált részekből is hagytak ki néhány jelenetet ami a mangában benne volt, de ez mindennél így megy, igazából egyik sem lényeges, ha az lenne belerakták volna az animébe is.
manga részekhez mérve az animét 293-nál hagyták abba (ez a 33. kötetben van). összesen 45 kötete / 402 része van a mangának.
szóval egy évad még simán ki tudna jönni az animéből, de a legújabb hírek szerint csak 2 film lesz belőle. ezt is már több hónapja harangozták be, hogy (elvileg) nem 5. évad, hanem a 2 film lesz. de pontos időpontról még nem tudok, illetve lehet csak álhírek voltak ezek is.
de igen, szerintem érdemes elolvasni:)) ez a legtöbb sorozatra/filmre igaz, hogy a mangában több minden van és sokszor jobb is
Azt ne tudom, hogy hol lehet rendelni, de van egy csomó netes oldal ahol mangát tudsz olvasni.
pl.mangago
én enbook-ról rendeltem meg mindet:D viszonylag jó árban vannak és nem telt annyira sok időbe, míg kiszállították
(1-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!