Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen lett a Dragon Ball...

Bazsi900 kérdése:

Milyen lett a Dragon Ball Daima első része?

Figyelt kérdés
Spoileresen mehet!!

okt. 12. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából a 2. részbe indul be a történet ahogy láttom. A rész végére kívánták a sárkánygömböktől hogy mindenki aki Majin Buu ellen harcolt és a barátaik is váljanak kb 7 évessekké és a gyerekeik meg kisbabává, szóval lesz itt baj a következő részbe.
okt. 12. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én később fogom megnézni egyben az egészet. Annyit tudok, most ment le egy 40 perces első epizód.
okt. 13. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Na, megnéztem mégis az első részt, de nem fogom hetente nézni, hanem majd egybe végignézem az egészet, ha véget ér.

Viszont most már tudok írni egy spoilermentes róvid

összefoglalót.

Először is, azoknak, akik szerették a Dragon Ball Z-t, lesz örümük, ugyanis lesz belőle egy kis nosztalgia. Egyébként ez a történet annak közvetlen folytatása.

A grafika nagyon szép, a szinkronhangok jók.

Az első epizód nagyrészt egy másik világban játszódik, új karakterekkel. A történeten érződik az eredeti alkotó, Akira Toriyama stílusa, ugyanis humor is van benne. Szerepelnek benne régi karakterek is, akiket ismét egy születésnapi party-n láthatunk, de most nem Bulmának van a születésnapja, hanem másnak. Megtörténik az is, ami miatt hasonlít a Dragon Ball GT-re ez az évad.

Spoiler mentesen ennyit tudtam írni.

okt. 14. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Még valami: az epizód nem 40 perces, hanem kicsivel több, mint fél óra.

#2-3 voltam

okt. 14. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Annyi sok inkonzisztencia van a benne, hogy az már fáj, de kb mint a Superben. Ez nem szól másról, csak a pénzről, meg a kisgyerekek bevonzásából, hogy ők belőlük is legyen pénz. Mondjuk maga az egész sorozat, csak a pénzről szól, hisz eredetileg Toriyama csak a Frieza sagáig tervezte, de rajongói és szerkesztői nyomásra, kötelező volt folytatni. Sajnálom, hogy ilyen dolgok miatt, nem lehet minőség csinálni, mert a Superből/Daimaból lehetett volna minőséget létrehozni, de minek ha ez is jó, ugye.
okt. 15. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!