Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondoconon árulnak bungou...

Mondoconon árulnak bungou stray dogsos plüssöket?

Figyelt kérdés
Én személy szerint sigmát szeretnék venni, barátnőm pedig dazait

szept. 26. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem, ez attól függ, hogy lesz-e olyan árus, de ha jól tudom akkor szoktak lenni kitűzők, matricák, sokféle animés és más dolgok. A BSD-t sokan szeretik (köztük én is),úgyhogy nem kizárt, hogy találtok majd plüssöket. Most az őszire mentek?
okt. 4. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen az őszire megyünk. Igazából egy hét múlva lesz, szóval meglátjuk mi lesz
okt. 5. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Cosplayeltek is valakit vagy csak simán mentek? Én most erre a Mondoconra nem megyek, de barátnőmmel beszéltük, hogy elmegyünk majd valamelyikre együtt és akkor valami animés cosplayt szeretnénk. Láttam képeken Dazai és Chuuya coslayeket is és nagyon klasszak voltak, úgyhogy ez az egyik opció.
okt. 5. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi is Dazai és Chuuya leszünk. Én leszek Dazai, barátnőm meg Chuuya
okt. 6. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Omg majd remélem látok rólatok képeket a Mondo oldalán. Kár, hogy nem tudok menni, mert akkor biztos beállnék veletek pár képre
okt. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!