Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A mondoconon mennyire drágák...

A mondoconon mennyire drágák az animés dolgok?

Figyelt kérdés
Pl egy póló mennyibe kerül? Vagy egy akril kulcstartó? Esetleg egy plüss? Vagy kitűző? Stb...

szept. 25. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem emlékszem pontosan, de nem egy olcsó buli volt szerintem.

Ez persze a bolttól is függ, mert volt ahol mondjuk egy kitűző 3000 volt míg a másik helyen 150 és nem feltétlen azért, mert rosszabb minőségű volt.

Szóval szerintem változó, de nem olyan szuper vészes általában.

szept. 25. 20:38
 2/4 Zsiráf40 ***** válasza:
100%
Pólók 2000ft-tól de vannak 3500ft. Az akril kulcstartó fogalmam sincs, de amit én vettem 1500ft. Vannak 1000-2000ft a kulcstartók. Bár láttam 500ft kulcstartót is. Egy plüss hát azért elég sokat elkérnek. Kicsi plüssök 3000ft körül van az órjás plüssök meg 10 E is ki kell perkálnod. A kitűzőért 1500ft is elkérnek egy darabért. Fogalmam sincs hogy mit akarsz venni de minden eléggé drága és készülj fel jó sok pénzel!!! 20.E javaslok. Minden plultnál mások a drágák úgyhogy hasonlítsál előszőr össze az árakat mielőtt vásároltok, pl egy animés füzet 3000ft de máshol meg 4500ft. Remélem tudtam segíteni!
szept. 26. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyjából akkor így fogok számolni, de természetesen majd minden pultot megnézek mielőtt veszek valamit. Köszönöm a segítséget!
szept. 26. 22:06
 4/4 anonim válasza:
Egyszer egy Mikus bögrét vettem 5 ezerért, de ez olyan hogy az ilyen online személyre szabható bögrés oldalakon olcsóbban tudtam volna :D
okt. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!