Írtok felirat nélküli animéket ?
9 tudom de... ez nekem egy olyan álom amivel egyedül akarok meg birkózni, és már tudok pár dolgot pl itt van a lépések.
1. ha van angol srt file az adott animéhez akkor az aegi sub ba be importálom és át írom és ha el van csúszva a szöveg akkor át írom az időzitést
2. ha nincs srt akkor a angol feliratos animét be teszem az aegisub ba és pontosan úgy készítem el ahogy az animé-ben van és a raw-változatát be teszem a aegisub ba és ha el csúszik az időzitő akkor ahogy van a karakter hangja akkor fog meg jelenni a szöveg amikor meg szólal a karakter.
3. a vlc ben vagy más programban meg nyitom a raw filet és rá égetem a feliratot, lementem és meg nézem a feliratot nincs e valami hiba vagy bátyámat kérem meg hogy nézze meg és ha jó és nincs hiba akkor gond nélkül fel tehetem ezekre a oldolakra, indavideo,videa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!