Ghdhdfhfg kérdése:
Írtok felirat nélküli animéket ?
Figyelt kérdés
az van hogy feliratokat akarok késziten és itt írhattok nyugodtan és olyanokat is feliratozok amik nagyon igénytelenek pl: angol feliraton magyar, értitek hogy ré teszik az angolra és látszik az angol a magyar felirat mögött, előre is köszi :3szept. 7. 21:57
1/17 anonim válasza:
Előbb tanulj kis helyesírást. Meg fejleszd az angoltudásod.
Mert amikor valakinél a saloof egg szalonképes tojás, akkor nagyon félre ment valami. 🤣
3/17 A kérdező kommentje:
1 válaszoló a helyes írás jó csak fáradt voltam és... ja ennyi
szept. 7. 23:01
4/17 A kérdező kommentje:
és annyi hogy khm... ne írjatok 18+ kérlek.
szept. 7. 23:15
6/17 anonim válasza:
Miért nem csatlakozol egy igényes fordítócsapathoz?
7/17 anonim válasza:
Hachimitsu to Clover (Méz és lóhere) 2. évada
8/17 A kérdező kommentje:
igazából egy saját fansub-ot szeretnék de... még nincs aki segitene így készítenék én feliratot aztán ha valaki jön akkor keresek embereket, és ha érdekel aegisub al készítem a feliratot ;)
ja és bármilyen animét fordítok csak 17-18 karikás animéket nem nagyon fordítanék :/ sorry, na mind1 ha írtok nagyon örülnék és el készíteném ha szeretnétek látni a feliratot akkor ha kész küldök linket :)
na helló.
szept. 14. 09:21
9/17 anonim válasza:
Ez egy hosszú folyamat. Azért kell máshoz csatlakozni, hogy megtanuld a dolgokat. Aztán ha még mindig annyira akarod, kilépsz onnan, hogy megvalósítsd ezt az álmot.
10/17 A kérdező kommentje:
7 a Méz és lóhere animét el fogom kezdeni csak még van egy kis anime epizód amit fordítok :)
szept. 14. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!