Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol tudok venninolyan animés...

Hol tudok venninolyan animés cuccokat amelyek nem olyan feltűnőek?

Figyelt kérdés

Amit ezalatt értek, hogy pl egy póló, de ne legyen rajta közvetlen rajta a karakter hanem mondjuk egy utalás stb, hogy utcai ruhaként is tudjam használni.

Vagy akár tollak, bármi

Ha közvetlen boltot vagy weboldalt nem tudtok esetleg kulcsszavakat amelyekkel rákereshetek interneten (angol is lehet)

júl. 30. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Ilyennel még nem találkoztam, szerintem ilyesmit inkább csináltatni tudsz. Főleg ha nem nagyon népszerű animéről van szó. Vagy esetleg egyszerű mintát megcsinálhatsz magadnak textilfilccel. Én is így készítettem magamnak Doskoi Pandás és Crimines pólót. Tablet képernyőre ráfektettem a pólót (tettem közé papírt, hogy még véletlenül se fogja meg a képernyőt) és átrajzoltam a mintát közvetlenül a pólóra. Teljesen jól néz ki, és aki nem ismeri a One Piece-t, annak fogalma sincs róla, hogy animés pólóm van. :)
júl. 30. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

fanime nevű weboldal

ahogy látom a temun is vannak fent dolgok.

pamutlabor nevű weboldal

[link]

júl. 30. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kb. bármelyik online webshop-ban, ahová bárki feltöltheti, amit szeretne.

Tessék, 30 másodperc volt kikeresni egy ilyen boltot és egy mintát, amiből nem lesz egyértelmű, hogy ez anime: [link]

aug. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!