Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Neon Genesis Evangelion,...

Neon Genesis Evangelion, illetve a Rebuild of Evangelion anime belegázol a depressziós emberek lelkébe?

Figyelt kérdés

Történet:

Shinji depressziós és sír, nem bírja az életet, erre odamegy hozzá ez a büdös krva (Asuka) és jól véresre rugdossa és megállás nélkül bántja és gúnyolja.

Idézem:

"Légy már férfi!", "Senki nem fog téged sajnálni."

Komolyan ilyen érzéketlen, gonosz, tuskó nőt. Shinji is ahelyett, hogy felállna és úgy pofán verné a csajt, hogy az állkapcsa eltörtjön, még nem támad vissza.

Há' de miért nem támad vissza?

El nem tudom mondani, mennyire gyűlölöm a tsundere-ket. Olyan gyökerek öcsém, bármit csinálsz, véresre akar verni. Sok csikó férfi meg még hagyja magát, ahelyett, hogy tököt növesztene és úgy pofán verné, hogy az állkapcsa eltörjön... Nevetséges!

Inkább járnék yandere-vel, öcsém. Azok legalább megvédenek és szeretnek.

De ezek a tsundere ribik, öcsém. Állkapcson verném az összeset.

Megértem azokat, kik halálos fenyegetéseket küldtek Hideaki Anno bácsinak. Aki ilyen feminista, férfigyűlölő, az megérdemelné, hogy pofán verjék.

Na, mentem pár buta szőkével csinálni hármasba, mind yandere, úgyhogy lerázni nem fogom hamar őket, de aki bántó kommentet mer nekem írni, arra ráküldöm a yanderéimet és inasba rakják! Muhahhaha!

Tsunderék pusztuljanak! Neon Genesis Evangelion meg a legsz*rabb anime, amit valaha láttam.

júl. 27. 16:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Én csak az alapsorozatot láttam + az end of evangeliont.

De azt kell mondanom Asuka-nak (ha tényleg mondott ilyet) igaza van. A gyenge embert lenézik, meg kell erősödni. Hatványozottan igaz ez egy férfi esetében.

Ha egy depressziós embernek nem megy át ez az üzenet, akkor ennyi.

De egyébként mit is akarnak ők, hogy babusgassák őket? A depis lányokkal ezt tehetik, de annak már kevés az esélye, hogy a depis pasik is megkapják ezt a bánásmódot.

Egyébként én depressziós ember vagyok, és az én lelkembe nem gázolt bele.

júl. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!