Konosuba, Wis a holtak királya mikor tűnik fel először?
Figyelt kérdés
Ugyanis egyszercsak az 1.évad 8.resz3b3n ugy muatjak be mint akivel már találkoztak.
Volt valami ova vagy mozi a 8.rész előtt? Ha igen mi a címe?
Az 1. 2. évad ovajat mikor kéll nézni az evadok között?
júl. 22. 09:34
1/1 anonim válasza:
az évadok után jöttek az ovák, mikor már lementek a tv series részek, és emlékeim szerint egyikben se volt Wis bemutatása
amúgy meg ja jól mondod, hogy csak úgy egyszer csak felbukkant, pár mondattal ha jól emlékszem meglett magyarázva, vagy inkább letudva hogy találkoztunk vele és ennyi
mikor én is először láttam Wist, emlékszem újra tekertem az össze azelőtti részeket hogy kihagytam-e valamit, mert számomra is nagyon random volt a felbukkanása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!