Van konosuba manga magyarul? És mennyi manga van?
Mindenhol angolul találom meg, igaz valamennyire értem, de azért jobb lenne magyarul. Azt sem tudom pontosan hány darab van belőlük és erre is kíváncs lennék. Az egyetlen oldal amit találtam és jónak nézki az ez: [link]
De itt csak 40 van és nem tudom, hogy ennyi készült-e csak el vagy ennyit raktak fel az oldalra.
5 Konosuba manga van:
- Give Explosions to This Wonderful World! (Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo!) - 5 kötet / 21 fejezet
- Konosuba: God's Blessing on This Wonderful World! Megumin Anthology (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Megumin Anthology) - 1 kötet / 13 fejezet
- Konosuba: God's Blessing on This Wonderful World! Megumin Anthology 2 (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Megumin Anthology Aka) - 1 kötet / 13 fejezet
- Konosuba: God's Blessing on This Wonderful World! DJ: Damegami-sama wa Nomisugi ni Gochuui o!(Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! DJ: Damegami-sama wa Nomisugi ni Gochuui o!) - 1 kötet / 1 fejezet
- KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!) - 13 kötet / 80 fejezet (jelenleg, még fut)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!