Higurashi no naku koro ni- Én ezt tökre nem vágom. Azt mondják, hogy Mion a gyilkos, aztán kiderül, hogy ő már halott és a kút mélyén fekszik. Akkor hogy szúrja le Keichit. Mi történik??
Először is: kérlek NE spoilerezz kérdéskiírásnál! Legyél oly kedves erre ügyelni... Mert aki még nem látta, lelősz poénokat, hogy mikor ki a gyilkos... Ne legyél poéngyilkos, légyszi. ;)
Javaslom, így írd ki: <animecím>. SPOILER! Hogy van ez??
(Vagy valami ilyesféle módon...)
(Animecím helyére írdd persze a címét, pl Higurashi 1. évad.)
Ha az első évadról érdeklődsz: eléggé zavaros, tehát megértelek, hogy furcsának hat az anime. Pár éve, hogy láttam, nem emlékszem mindenre.
De a lényege az, hogy az első évad ugrál az időben. Ezért tűnik zavarosnak. Hogy mitől/kitől ugrál, azt NEM árulom el, mert én NEM spoilerezek. :)
Az időugrások áltában egymástól teljesen eltérő eseményfolyású időszálakat jelentenek, értsd: az egyiket XY jóságos, a másik időszálon ugyanaz az XY szereplő, mondjuk, például "bekattan", és így tovább...
Ennél többet nem árulhatok el...
A második évadban áll össze a kép (KAI évad).
Eddig legalább 5 darab szezonja jelent meg, sorrendben:
1.: a "sima" Higurashi, azaz: Higurashi no naku koro ni.
2.: KAI
3.: REI (ez nagyon rövid)
4.: GOU
5.: SOTSU
Inkább úgy mondanám, hogy világképek között ugrál és mindig más személyt kap el a szindróma. Illetve az animéket így oldották meg, miközben döntéseken alapuló játék az eredeti mű.
Annyit segítek, hogy az 1. sorozat második felében bővítetten visszatér ez a világkép és ott egyértelműen kiderül. Bár különben lehetséges, hogy két különböző világkép és az ikerre ennyire hat ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!