Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez a Dragon Ball Z ennyire...

Ez a Dragon Ball Z ennyire durva lenne?

Figyelt kérdés

Találtam róla egy rövid zenés videót:

[link]

És régen ilyet néztek a gyerekek, uramisten...

2024. júl. 3. 21:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20: De ez csak a simára igaz. Írtam is korábban, hogy a DBZ cenzúráját egy idő után abbahagyták a franciák. Rájöttem, hogy semmi értelme tovább szenvedni. Ebbe viszont így bukott bele az RTL.
júl. 31. 15:27
 22/31 anonim ***** válasza:

Mindenesetre, Októbertől adják majd a Dragon Ball Daima-t. Abban feltehetően nem lesznek véres, brutális részek a trailer-ek alapján.

De jó harcokra lehet számítani.

aug. 2. 10:26
 23/31 A kérdező kommentje:

Igen, ezelőtt is így kellett volna

aug. 2. 13:35
 24/31 anonim ***** válasza:

Nos, ez felfogás kérdése. Egy harcos történet esetében a brutalitás szerintem reálisabbá teszi a történetet. Pl. a Dragon Ball Super-ben nem igazán hiteles, hogy Jiren (aki erősebb, mint egy pusztítás istene), püföli Vegitát, akinek még az orra vére sem ered el.

A Dragon Ball Super manga egyébkébt brutálisabb, mint az anime verzió.

aug. 2. 13:45
 25/31 anonim ***** válasza:
Nekem pont a két véglet miatt nem tetszik a Z és a Super sem. A Z eltúlzott, a Super pedig bugyuta.
aug. 3. 17:50
 26/31 anonim ***** válasza:

Akkor, talán a Kai való neked? Az még tartalmaz brutális jeleneteket, de már cenzúrázva van.

aug. 3. 20:33
 27/31 anonim ***** válasza:
26: A GT. :D Elkezdtem a Kai-t, de az meg unalmas volt. Ha eljutott volna odáig az Animax, akkor a szinkron miatt néztem volna.
aug. 14. 14:11
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
Épp ellenkezőleg. Elég legyen már ez az agyon cenzúrázott cukormázas szar. Egy ilyen történetben, ahol egymás pofáját verik vagy akármilyen shounenről legyen szó, igenis legyen benne vér, végtag leszakadás, lefejezés, meg minden egyéb realisztikus dolog és nem pedig szét cenzúrázott szar, ami mostanában van, mert jaj a gyerek tömeggyilkos lesz.
okt. 9. 00:20
 29/31 A kérdező kommentje:

Ment a piros.😁

Ha valaki horrort akar az valószínűleg a horror filmeknél fog keresgélni és nem animéknél/rajzfilmeknél

okt. 9. 07:00
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont egyetértek a #28-assal.

A Dragon Ball hiteltelen brutalitás nélkül. Erre utaltam a #24-es kommentben. Ha a szereplők nagy fizikai csapásokat szenvednek el, akkor az látszódjon is meg. Ellenkező esetben nem kell Dragon Ball animét csinálni.

Másik megoldás: a Dragon Ballt átalakítják pl. slice of life animévé (Gohan középiskolás időszaka a Z-ben, vagy Goten és Trunks szintén középiskolás időszaka a Super mangában jo alap lehet erre), és akkor ha nem ábrázolnak nagy csapásokat, senki sem fogja számon kérni a brutalitás hiányát.

okt. 9. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!