Ez a Dragon Ball Z ennyire durva lenne?
Találtam róla egy rövid zenés videót:
És régen ilyet néztek a gyerekek, uramisten...
Mindenesetre, Októbertől adják majd a Dragon Ball Daima-t. Abban feltehetően nem lesznek véres, brutális részek a trailer-ek alapján.
De jó harcokra lehet számítani.
Igen, ezelőtt is így kellett volna
Nos, ez felfogás kérdése. Egy harcos történet esetében a brutalitás szerintem reálisabbá teszi a történetet. Pl. a Dragon Ball Super-ben nem igazán hiteles, hogy Jiren (aki erősebb, mint egy pusztítás istene), püföli Vegitát, akinek még az orra vére sem ered el.
A Dragon Ball Super manga egyébkébt brutálisabb, mint az anime verzió.
Akkor, talán a Kai való neked? Az még tartalmaz brutális jeleneteket, de már cenzúrázva van.
Ment a piros.😁
Ha valaki horrort akar az valószínűleg a horror filmeknél fog keresgélni és nem animéknél/rajzfilmeknél
Én viszont egyetértek a #28-assal.
A Dragon Ball hiteltelen brutalitás nélkül. Erre utaltam a #24-es kommentben. Ha a szereplők nagy fizikai csapásokat szenvednek el, akkor az látszódjon is meg. Ellenkező esetben nem kell Dragon Ball animét csinálni.
Másik megoldás: a Dragon Ballt átalakítják pl. slice of life animévé (Gohan középiskolás időszaka a Z-ben, vagy Goten és Trunks szintén középiskolás időszaka a Super mangában jo alap lehet erre), és akkor ha nem ábrázolnak nagy csapásokat, senki sem fogja számon kérni a brutalitás hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!