Olyanokra gondolok ahol vannak harcok benne, nem sok és nem hosszú (pl nem több epizódokig elhúzodó harc) hanem normárlis mennyiségű és hosszúságú amit lehet élvezni és nem válik unalmassá, és ha van is benne akkor legyen eléggé figyelemfelkeltő és menő, mint pl a The devil is a part-timer-ben vagy a jujutsu kaisenben. És az elöbbivel egyben legyen egy jó története, és legyen vicces is, de ne olyasmi legyen mint pl a Gintama, hanem legyen hasonló baromkodás benne mint az One punch man-ban, the devil is a part-timer-ben, kaijuu no. 8-ban, vagy a blood lad-ban. Az nembaj ha véres fajta, lehetnek benne szörnek vagy démonok is, annyira ne legyen benne romantika, de az is jó ahol mondjuk nem ember a főszereplő, persze nembaj ha ember az, ez mind1, és Shonen vagy Seinen kategóriába tartozzon.
Amiket láttam:
-blue exorcist
-the devil is a part-timer
-jujutsu kaisen
-kaiju no. 8
-blood lad
-one punch man
-Naruto
-the promised neverland
Előre is nagyon köszönöm annak aki írt ilyesmi fajta animéket!
jún. 19. 19:20
1/4 anonim válasza:
the promised neverland -be nem voltak harcok
Naruto pont hogy, elég sok epizódokon át menő harcok vannak
one punch man-be meg a harcok lényegébe egy ütésből állnak...
The devil is a part-timer -ben sem mondanám harcoknak amik benne voltak, a sztoriról ne is beszéljünk mert az nincs is, nem hiába slice of life kategóriában van az anime, ezért szeretik, és ezért szeretem én is ezt az animét
így lényegében amiket írtál, kb bármelyik shounen anime bejönne neked
jún. 20. 11:54
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem mondanám, pl a bleach vagy gintamát azt az első epizód után dobtam, amiket meg írtál animékről azt tudom, hisz végig néztem öket szóval nem mondtál új dolgokat. Most viszont olyasmi animét keresek amit írtam, az általam látott animéket csak azért soroltam fel hogy véletlenűl se írja senki azokat mert "hátha tetszik majd". De azért örűlnék ha írnál néhány ilyesmi fajta animét ha már láttad a kérdést, ha meg nem tudsz akkor alapbol nem kellett volna időt szánnod hogy fölöslegesen írj valamit, ami még hozzá nem is segítség.
jún. 20. 13:09
3/4 anonim válasza:
épp ezért nem írtam semmit, leírtak alapján BÁRMELYIK shounen animét írhatnám, de amúgy meg első epizód után dobod őket, nem nagyon van értelme írni bármit is, kb esélyt nem adsz nekik, mert az lehet hogy a Gintamában nincs harc, de az poénra épül mint a one punch man, vagy akár a bleachet is mondhatnám példának, hiszen annak az animének a felépítése mint a narutoé, csak nem ninják vannak benne
jún. 20. 13:19
4/4 A kérdező kommentje:
Gintama szerintem cringe, persze nem akarom megsérteni azt aki szereti, ez csak az én véleményem, a bleach meg valahogy nem jött be, ez a kettő amit dobtam, szóval nem azt jelenti hogy minegyiket dobom, csak ami nem szippant be. Shounenek között meg van olyan ami sportokrol szól amit nekem alapbol nem érdemes még elkezdeni se mert nem érdekel. És ahogy írtad, néhány anime amit láttam az nem olyan mint amilyet keresek most, szóval nem, nem lenne jó bármelyik shounen anime, szóval ha nem tudsz írni animéket akkor nincs értelme itt okoskodnod tovább a kérdésem alatt, úgyhogy további szép napot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!