Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az Attack on Titan története...

Az Attack on Titan története értelmetlen?

Figyelt kérdés

Sok mocsok állat irtja egymást. Ennyi.

Nincsenek se jók, se rosszak, nincs olyan karakter akinek szívesen szurkolnál, mivel mindenki egy büdös paraszt.

Micsoda időpazarlás az egész!

2024. jún. 14. 16:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Eren és a jégeristák külön kell venni.

Eren célja az volt hogy elpusztítsa a titánok erejét a saját maga feláldozásával mert kellett egy ellenség figura aki ellen mindenki összefog, így béke lett egy ideig a világba ahogy a végén láttuk, aztán pár generáció múlva ismét kitört a háború mert ilyen az emberiség folyamatosan háborúzik mindig talál valamit amiért harcol.

2024. jún. 14. 23:59
 12/18 anonim ***** válasza:
37%

Ja, az mellékes, hogy közben a bolygó lakosságának a nagy részét megölte. Milyen nemes lélek...

2024. jún. 15. 05:22
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Akkor minek nézted/írtad ki, ha utálod az animéket? Ha meg csak ezt az egyet nézted az alapján elitélni az összeset hülyeség mint ha elitélnéd az összes filmet mert utálod a dokumentum filmeket.
2024. jún. 15. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem tetszik nem nézed, szíved joga. Ennyi.

Én elkezdtem, nekem nem tetszett valamiért az első évad után, így nem nézem.

Van több száz, ezer amik közül lehet válogatni. Fikázni nem fogom, mert ízlések és pofonok különbözőek, így az hogy nekem nem jött be irreleváns azokkal szemben akik szeretik.

2024. jún. 15. 13:39
 15/18 A kérdező kommentje:

Egyébként a 3. évad végéig tetszett. Amíg ez egy posztapokaliptikus film volt, ahol Paradis volt az emberiség utolsó mentsvára és meg kell védeni az emberiséget a gonosz óriásoktól, addig tetszett.

De ez a Marley vs. Paradis háborús baromság nem tetszik. Szívből gyűlölöm a 4. évadot és nem tetszik!

2024. jún. 15. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem értelmetlen, csak figyelni és gondolkozni kéne.
2024. jún. 15. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha az eleje tetszett, akkor egyékbént a TTGL és/vagy Koutetsujou no Kabaneri még lehet opció.
2024. jún. 16. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nincsenek se jók, se rosszak".

A legjobb filmek, sorozatok ezek közül kerülnek ki, ahol a karakterek túlnyomó többsége morálisan a szürke valamelyik árnyalatába esik, és nem egyértelműen fekete vagy fehér. Fantasy terén lásd még például Trónok harca.

jan. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!